Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012

25. 06. 2012 | Televizní tipy

 4 ctižádostivé nevěsty jsou přesvědčeny, že jejich svatba bude dokonalá. Jsou na to připraveny v show 4 svatby vsadit své líbánky…

 

V show 4 svatby na TV Nova je každá z budoucích nevěst přesvědčena, že právě její velký den bude svatbou, která předčí všechny ostatní. Plánovaly ji roky, stála je celé jmění, pozvaly všechny své známé. Teď chtějí, aby to byla ta nejkrásnější svatba, na jaké kdy jejich hosté byli …

4 svatby představují show přinášející to nejlepší ze svatebních příprav. Sledujte 4 nevěsty, které se rozhodly vzájemně si ohodnotit své svatby, a bavte se!

V každém z dílů show 4 svatby, které bude vysílat TV Nova, si 4 nevěsty vzájemně navštíví své velké dny a ohodnotí je, budou bodovat MÍSTO KONÁNÍ, JÍDLO, OBLEČENÍ I CELKOVÝ DOJEM. Budou se snažit, aby své soupeřky překonaly, protože na konci získá ta nevěsta, jejíž svatba bude ohodnocena jako nejlepší, líbánky snů!

Každý z dílů show 4 svatby představí zábavný rej na čtyřech absolutně odlišných svatbách. Můžeme se těšit na nóbl nevěsty i na ty, které hledí na každou korunu. Každé svatby se zúčastní další tři nevěsty. Budou si dělat poznámky a hodnotit, aby na konci oslav mohly svatbu tajně ohodnotit. Na konci, až se z budoucích nevěst stanou právoplatné manželky, vyhraje ta, která bude mít vyšší počet bodů.

Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012

Jak bude hodnocení svateb v show 4 svatby probíhat?


  • Soutěžící nevěsty se obřadu zúčastní společně, bez ohledu na to, zda to bude v kostele, na poli nebo radnici. Od tohoto okamžiku začnou celou svatbu a její detaily hodnotit.


  • Nevěsty - porotkyně ženicha poprvé spatří, až bude čekat u oltáře. Šaty nevěsty, která se bude v daný den vdávat, uvidí poprvé, až nevěsta půjde k oltáři.


  • Tři ostatní nevěsty budou pozvány i na svatební hostinu a oslavu, ochutnají jídlo, setkají se s ostatními hosty, budou si užívat zábavu včetně proslovů, prvního tance a kapely.


  • Hostitelská nevěsta bude mít během svatby možnost promluvit se zbývajícími nevěstami.


  • Každá ze svateb bude mít vlastní Knihu hostů, každá z nevěst do ní tajně vepíše své gratulace nebo negativní připomínky a ohodnotí různé aspekty svatby na škále od jedné do deseti nebo do dvaceti.


  • Bodování bude probíhat v následujících kategoriích:


    • Místo konání (hodnocení do 10 bodů)

    • Jídlo (hodnocení do 10 bodů)

    • Svatební šaty (hodnocení do 10 bodů)

    • Celkový dojem (hodnocení do 20 bodů)


  • Až svatbu ohodnotí všechny nevěsty, bude kniha zavřena a žádná ze soutěžících ji neuvidí až do chvíle, kdy budou ohodnoceny všechny čtyři svatby a výsledek v posledním dílů pořadu odtajněn. Vyhraje ta nevěsta, která bude mít ve své knize hostů nejvyšší počet z celkem 150 bodů.

 

Dámy, dávejte si pozor na podvazky. Tenhle boj nebude čistý…

 

Show 4 svatby můžete sledovat na TV Nova od 25.6. 2012 od pondělí do pátku v 18:25 hod.

 

Více informací o nevěstách show 4 svatby, se dozvíte v tomto článku:

4 svatby na TV Nova – nevěsty 1. série

 

Zdroj, foto: TV Nova
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012:

Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012
Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012
Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012
Show 4 svatby na TV Nova od 25.6. 2012
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !