Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 11.4. 2014

11. 04. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 11.4. 2014, bude opět plná zajímavých hostů. Hudební pár Dara Rolins a Rytmus, spisovatelka Iva Pekárková a fotbalista Tomáš Kalas se představí v Show Jana Krause s datem 11.4. 2014 opět z Londýna.

Show Jana Krause - 11.4. 2014:


Dara a Rytmus – slavná hudební dvojice měla v Londýně a okolí společné koncerty

Dara Rolins – slovenská zpěvačka, textařka a skladatelka, podnikatelka se svou značkou byDara+

Patrik Vrbovský (Rytmus) – slovenský raper a popový zpěvák, zakladatel a člen skupiny Kontrafak

Show Jana Krause 11.4. 2014Iva Pekárková – spisovatelka, která žije v Londýně už osmým rokem. Jediný její zdroj výdělku je teď tlumočení. Kouká také po nějaké fyzické práci, taxikařit už ale nechce. Ani nemůže, ukradli jí auto, a na nové nemá. Navíc v Londýně je teď velká konkurence „ohařů z Afghánistánu“. Ti u svých aut pospávají a kdykoli vyjedou. Jediné, co se v taxikařině za poslední dobu přiučila, než jí ukradli auto, je jazyk paštu – zvládá základy. Uvažuje zase o nějaké další cestě, ale jen teoreticky. Už je to 14 let, co byla v Himaláji, a 11, co byla v Africe. Cestovat by se, podle ní, mělo vždy po sedmi letech. Zvažuje Nigérii, kde teď není moc bezpečno, ale její přítel Kenny by ji stejně nepustil. Tak pojede jen za kamarádkou do Alp. Její poslední knížka Levhartice se prodává velmi slušně i recenze jsou pozitivní. Ale nová kniha „Pečená zebra“, kterou chystá, není, jejími slovy, ještě ani stažená z kůže. A momentálně se učí znovu chodit, protože má zlomený kotník.

Tomáš Kalas – fotbalista FC Chelsea. Tomáš je ročník 1993. 1. července 2010 ho za 5 280 000 liber koupila FC Chelsea, až do prosince téhož roku ho nechala hrát v Olomouci. V srpnovém přestupovém termínu 2011 odešel na hostování do holandského klubu Vitesse Arnhem. V červnu 2013 se vrátil do Chelsea. Krátce na to utrpěl zlomeninu holenní kosti, nemohl tak absolvovat přípravu a s mužstvem nebyl ani velkou část podzimní sezony. Na konci lednového přestupního termínu oficiálně trenér Mourinho prohlásil, že přestup Kalase nepřipadá v úvahu. Zůstává tak členem prvního mužstva FC Chelsea. V Chelsea má podepsanou smlouvu do konce června 2017.

Premiéru speciálního dílu Show Jana Krause
uvidíte v pátek 11.4. 2014 ve 22.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !