Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 12.11 2014

12. 11. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 12.11. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Herec Jiří Macháček, spisovatelka Eva Urbaníková a hudební formace Salut Salon se představí v Show Jana Krause s datem 12.11. 2014.

Show Jana Krause – 12.11. 2014:


Jiří Macháček
– herec a zpěvák. Macháček se nyní objevuje v novém českém filmu Pohádkář jako muž, který se zmítá mezi dvěma ženami, a to mezi top modelkou Evou Herzigovou a půvabnou herečkou Aňou Geislerovou.

Show Jana Krause 12.11 2014Eva Urbaníková – úspěšná, chytrá a hezká. Jedna z nejprodávanějších slovenských spisovatelek je známá i v Česku. Stala se známou hned díky své první knize, která se stala bestsellerem. Stejný úspěch zaznamenaly její romány i u nás. Urbaníková píše o ženském světě, o zdánlivě všedním životě žen, matek či milenek. Ví o tom své nejen ze svého života, ale i z pohledu redaktorky ženského magazínu, kde 7 let pracovala. Jelikož se řídí heslem, že člověk si má svůj osud vybrat sám a ne jen ho pasivně přijímat, založila vlastní vydavatelství a věnuje se psaní knih. Je také televizní moderátorka, od roku 2008 účinkovala v úspěšném pořadu 7edem, s.r.o.

Salut Salon
– sexy a vtipná akrobaticko-hudební show, která má na YouTube už 15 miliónů zhlédnutí. Čtyři půvabné dámy z Hamburku, které tvoří dohromady hudební těleso Salut Salon, zná publikum po celém světě. Odehrají více než 120 koncertů ročně po celé Evropě, Americe, Číně a Jižní Americe. Jejich show je strhující a dokazuje, že vážná hudba nemusí být nudná. Kromě mistrovského zvládnutí nástrojů předvádí dámy bláznivou show, která strhává nejen příznivce vážné hudby. Jejich klip upraveného Vivaldiho Léta pod názvem Wettstreit zu viert pro dvoje housle, klavír a violoncello uvidíte nyní živě v Show Jana Krause.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 12.11. 2014 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !