Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 24.1. 2014

24. 01. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 24.1. 2014, bude opět plná zajímavých hostů. Politik Pavel Bělobrádek, herec Hynek Čermák a „marťanka“ Veronika Paláčková se představí v Show Jana Krause s datem 24.1. 2014.

Show Jana Krause – 24.1. 2014:


MUDr. Pavel Bělobrádek – od listopadu 2010 předseda KDU-ČSL, politik, jehož straně se v říjnu 2013 povedlo vrátit zpátky do Parlamentu ČR.  

Show Jana Krause 24.1. 2014Hynek Čermák – herec, kterého objevila většina diváků až ve filmu Jana Hřebejka Nevinnost. Skvělý (a na české poměry neobvyklý) herec už měl ale v té době za sebou desítky divadelních i filmových rolí. Za roli detektiva v Nevinnosti dostal Českého lva za vedlejší roli. Nejnověji hraje ve filmu Jiřího Vejdělka Něžné vlny.

Veronika Paláčková – žena, která je účastnicí projektu Mars One, jenž na rudou planetu dopraví celkem 24 osob bez možnosti návratu. Brněnská programátorka se dostala do užšího výběru a je připravena o cestu na Mars nadále bojovat. „Nechat za sebou svůj život není zas tak těžké - dosud jsem žádné hodnoty nevytvořila. Těžké je nechat za sebou rodinu, manžela, přátele… Zatím však nikam neletím, pouze jsem se dostala do užšího výběru,“ vysvětluje 28letá programátorka z Brna. „Vždy jsem tíhla k poznávání vesmíru, fyziky a všeho s tím spojeného. Jsem milovnicí sci-fi a vždy jsem snila o tom vydat se do vesmíru, udělat něco pro lidstvo, poznávat nepoznané,“ dodává. Pokud vše půjde podle plánu, počítají organizátoři cesty s odletem v roce 2024.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 24.1. 2014 ve 22.20 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !