Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 3.9. 2014

3. 09. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 3.9. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Trenér František Straka, herec Martin Donutil a manažerka a specialistka na menstruaci Dagmar Kožinová se představí v Show Jana Krause s datem 3.9. 2014.

Show Jana Krause – 3.9. 2014:


František Straka – český fotbalový trenér a bývalý československý reprezentant, který v současnosti vede slovenský klub ŠK Slovan Bratislava.

Show Jana Krause 3.9. 2014Martin Donutil – ve svých 22 letech exceluje na divadelních prknech a dokazuje tak, že herecký talent zdědil po svém otci, Miroslavu Donutilovi. Po jeho boku se mimochodem objevuje hned ve dvou inscenacích – prostor pro pomyslný herecký souboj Miroslava a Martina Donutilových vytvořila brněnská Husa na provázku ve hře Amadeus a hrají spolu také ve Sluhovi dvou pánů v Národním divadle.

Dagmar Kožinová – je autorkou projektu Ženské cykly, který je o ženách, menstruaci a jejích 4 fázích. Projekt prý mj. může ženám pomoci nejen v tom, aby se v sobě lépe vyznaly a pochopily samy sebe, ale aby se v nich lépe vyznali i muži. „Menstruace je stále v naší společnosti tabu. My, ženy, se v sobě nevyznáme, jak se potom mohou vyznat muži v nás? V každé fázi máme jiné zesílené a zeslabené schopnosti. Něco nám jde lépe, něco hůř. Je skvělé, pokud se se svou cykličností naučíme žít. Náš život je více harmonický. Stáváme se lepšími partnerkami, matkami a nakonec můžeme podávat i vyšší výkon. A to vše v souladu se sebou samou,“ vysvětluje Dáša Kožinová.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 3.9. 2014 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice