Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 4.2. 2015

4. 02. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 4.2. 2015 bude opět plná zajímavých hostů.Kuchař Marcel Ihnačák, herečka Jana Stryková a plavkyně Lucie Leišová se představí v Show Jana Krause s datem 4.2. 2015.

Show Jana Krause – 4.2. 2015:


Marcel Ihnačák – patří mezi kuchařské špičky, jeho umění ocenili hollywoodští herci, politici, zpěváci i sportovci zvučných jmen. Mj. působil v michelinské restauraci Pied-á-Terre či u Jamieho Olivera. Vařil například pro Seana Conneryho, Calvina Kleina, Nicole Kidman, pro Václava Havla či pro Karla Gotta. Kromě toho vařil i pro AC Milano nebo New York Rangers. Nicméně netají se tím, že rád vaří i doma, pro své nejbližší. „Vařím všude, i u sousedů… A miluju vařit doma. Je to mnohem hezčí než vařit v restauraci, protože vařím pro své nejbližší a jídlo přizpůsobuji jim,“ říká.

Show Jana Krause 4.2. 2015Jana Stryková – provází ji pověst nejokatější české herečky. Nejen díky svým očím je však nepřehlédnutelnou seriálovou hvězdou i skvělou divadelní herečkou, která nyní působí v divadle Studio DVA, v Divadle na Vinohradech, ve Viole a v Ungeltu. A k tomu s partnerem Matějem Matuškou, vnukem Waldemara Matušky, vychovává syna Jáchyma. Nedávno se objevila v novém filmu Hodinový manžel, točí nové televizní filmy i seriály a byla obsazena do chystaného velkofilmu Karel IV.

Lucie Leišová – devatenáctiletá Češka – nejmladší Evropanka, která přeplavala Gibraltarský průliv. Zdoláním 22 kilometrů dlouhé úžiny mezi Evropou a Afrikou se stala teprve čtvrtou Češkou, které se průliv podařilo pokořit. A Lucie se chystá na další dálkovou plavbu: Tentokrát z Českých Budějovic do Prahy. Lucie je nejen krásná, ale i cílevědomá a úspěšná. To ocenil nedávno i britský princ Edward, který pohostil v Londýně úspěšné mladé lidi z celého světa.

Mezi nimi byla i česká plavkyně Lucie Leišová, která také společně s dalšími studenty a členem britské královské rodiny povečeřela. „Do Londýna jsem odlétala o něco dříve, protože jsem si potřebovala natrénovat připravenou řeč a protokol. Spolu se mnou se setkání zúčastnili ještě dva další studenti,“ říká plavkyně. „Moc pro mne toto setkání s princem znamená, byl to zážitek na celý život. Samotný princ Edward byl báječný a velmi zábavný hostitel, Pochopila jsem, proč si Britové tolik váží královské rodiny,“ prozrazuje Leišová.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte
ve středu 4.2. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !