Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 5.11. 2014

5. 11. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 5.11. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Kapela No Name, kněz René Václav Strouhal a modelka Michaela Gašparovičová se představí v Show Jana Krause s datem 5.11. 2014.

Show Jana Krause – 5. 11. 2014:


NO NAME – slavná slovenská kapela už 18 let slaví úspěchy doma i v České republice. Pop-rocková kapela právě jede své podzimní turné po obou zemích – v Česku i na Slovensku. Zákládajícími členy byla mj. trojice bratrů Timkových – Igor, Roman a Ivan.

Show Jana Krause 5.11. 2014
René Václav Strouhal
– nová „celebrita“ katolické církve. Kněz René Václav Strouhal z Moutnic u Brna je sedmatřicetiletý pohledný muž, kterého by si člověk na první pohled mohl splést s modelem. Je ale nejen charismatický, ale kromě šlechtického původu má i velké srdce. Počet jeho příznivců na sociálních sítích stoupá každý den. Mezi přáteli má řadu českých celebrit, kterým dělá důvěrníka. Ti mu to splácejí po svém, pomáhají mu a podporují ho svou účastí na akcích, které pořádá. Nyní například dává dohromady finance na stavbu nového charitního centra a stavbu kaple. Velkého benefičního programu, jehož výtěžek jde právě na nové stavby, se účastnila řada lidí z českého showbyznysu. „Sám nevyhledávám schůzky se slavnými lidmi, ale pokud jsem představen nebo mne sami vyhledají, jsem rád, protože evangelizace i mezi umělci má smysl. Jsou to křehké duše, které často potřebují byť jen obyčejnou radu nebo milé slovo. Jsem tu pro každého bez rozdílu,“ říká René Václav Strouhal.


Michaela Gašparovičová
– modelka a majitelka největšího poprsí na Slovensku. Michaela ráda pózuje před objektivem a mimo pracovního focení se ráda fotí i v soukromí. Není překvapením, na které partie se při focení nejčastěji zaměřuje. Její poprsí patří asi k nejsledovanějším na Slovensku. S pravidelností pro své fanoušky zveřejňuje na sociálních sítích provokativní snímky svých několikrát zvětšovaných vnad.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 5.11. 2014 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !