Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 6.5. 2015

6. 05. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 6.5. 2015 bude opět plná zajímavých hostůHokejisté Pavel Francouz a Jiří Šlégr, herec Otakar Brousek a Blanka Milfaitová, která dělá nejlepší marmelády na světě, se představí v Show Jana Krause s datem 6.5. 2015.

Show Jana Krause – 6.5. 2015:


Jiří Šlégr a Pavel Francouz – hokejisté Litvínova si před pár dny vůbec poprvé v historii sáhli na pohár pro Mistra extraligy. Po mistrovských oslavách triumfovali i na slavnostním galavečeru k zakončení extraligy, kde dva litvínovští hráči dostali ocenění. Brankář Pavel Francouz získal hned dvě najednou. Jako nejlepší hráč na svém postu i jako nejlepší hráč play-off. Pavel Francouz bude hostem SJK spolu se svým kolegou Jiřím Šlégrem.

Show Jana Krause 6.5. 2015Otakar Brousek – herec, dabér a moderátor. Herec Vinohradského divadla, kde se sešel i se svým nejstarším synem Ondřejem. Dříve byl v angažmá v kladenském divadle, ABC a Na Fidlovačce. Herecké zkušenosti sbíral v divadelních rolích, například v Shakespearově Hamletovi, přes filmové role až po reklamu na prací prášky.

Blanka Milfaitová – žena, která vaří nejlepší marmelády na světě. Blanka začala dělat marmelády v roce 2012. Netrvalo to ani dva roky a za svoje produkty získala na mezinárodní soutěži The World's Original Marmalade Awards dvě zlaté medaile. Vloni na jaře další čtyři, ke kterým nedávno přibylo další zlato.

Její úspěchy jí změnily život ze dne na den. Ze všech stran přicházely objednávky a v rodinné manufaktuře se pracovalo dvacet hodin denně. Po nějaké době se rozhodla všechny své obchodní kontrakty přerušit a zavřít své obchody v Londýně, Curychu a Paříži. S manželem a roční dcerou vyrazili karavanem do světa.

Řekli jsme si, že by bylo super dělat 'marmošky' na místě z toho nejlepšího a nejčerstvějšího ovoce, které napříč Evropou lze natrhat, nasbírat nebo koupit,“ vysvětluje. Za pár dní se chystá s karavanem do Itálie, kde bude reprezentovat Českou republiku jako oficiální partner národní expozice na světové výstavě EXPO 2015.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 6.5. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj příteli

Jmenuji se Helen Orieme. Chci začít pouto přátelství s vámi, jak jsem četl váš profil, prosím, přijměte mou žádost o přátelství, ujišťuji vás, že se můžete těšit každý den.

Děkuji vám a mají velký den.

Budu vděčný, pokud mi můžete poslat e-mail pro více informací o mně.

(helenorieme99@yahoo.com)

Budu vám, jakmile jsem četl na vás poslat své fotografie

Helena.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles