Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 7.3. 2014

7. 03. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 7.3. 2014, bude opět plná zajímavých hostů. Herec Pavel Nový, lyžař Ondřej Bank a seniorský vrhač nožů František "Fery" Olbort se představí v Show Jana Krause s datem 7.3. 2014.

Show Jana Krause – 7.3. 2014:


Pavel Nový
– jeden z nejznámějších českých herců, všestranný sportovec, taky "ten v kraťasech" nebo zvukař Pepa z české veselohry století S tebou mě baví svět. Před několika lety překonal západonilskou horečku. Původně to vypadalo, že definitivně skončí na vozíčku. Ale nedal se a bojoval, aby se zase dokázal sám postavit na nohy. Dnes už zase točí, hraje v seriálech, v divadlech. A s humorem sobě vlastním říká: „Nikdy už nebudu běhat tak, jak jsem běhal, ale pořád se snažím a pořád se zlepšuju. Takže se dá očekávat, že zemřu zdravý."

Show Jana Krause 7.3. 2014Ondřej Bank – nejlepší český alpský lyžař, který dosáhl skvělých výsledků i na olympiádě v Soči. Dříve uměl velmi dobře slalom a obří slalom, ale dnes už umí i rychlejší disciplíny. K jeho nejlepším výsledkům patří mj. třetí místo v superkombinaci ve světovém poháru v Beaver Creeku. V roce 2011 byl vyhlášen Králem bílé stopy, tedy nejlepším českým lyžařem. Před pár dny si v superobřím slalomu Světového poháru v Kvitfjellu při hrozivě vypadajícím pádu poranil levou nohu, na níž má dvě hluboké tržné rány sešité čtrnácti stehy.

František "Fery" Olbort
– vrhač nožů, který se házení věnuje přes 50 let. František Olbort dokáže s ostrými předměty takové zázraky, že si vysloužil titul mistra republiky i vicemistra Evropy v hodu nožem a tomahavkem. Je také držitelem několika nevídaných českých rekordů. Jeho záliba mu prorůstá i do soukromého života. Např. se současnou manželkou Ladou se dnes již čtyřnásobný otec a trojnásobný dědeček seznámil na vrhačských hrách ve Skotsku. Jako kluk si František hrál na indiány a kovboje a od té doby ho to nepustilo.

Myslím, že maminka mě chtěla mockrát přizabít, když jsem trénoval házení nožů kolem mladších sourozenců," vypráví. Ale dušuje se, že ještě nikdy nikoho netrefil. Olbortovi mají doma více než 400 vrhacích nožů. Své oblíbence mezi noži má pan Olbort i jeho žena. Ta se pod jeho vedením stala mistryní ČR i mistryní světa v hodu nožem. Pan Olbort učil kvůli jejich rolím házet i filmové hvězdy - např. Stevena Segala. Kromě nožů umí pan Olbort házet i takovými kuriozitami jako třeba naběračkou nebo záchodovým zvonem, které se pak zabodnou do cíle. „Říkám tomu házení ´bordelem´," dodává pan Olbort.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause
uvidíte v pátek 7.3. 2014 ve 22.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !