Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 8.10. 2014

8. 10. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 8.10. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák Laďa Kerndl, tenistka Dominika Cibulková a šéfbarman Erik Lorincz se představí v Show Jana Krause s datem 8.10. 2014.

Show Jana Krause – 8.10. 2014:


Laďa Kerndl – jazzový a swingový zpěvák, kterému se díky jeho podmanivě zastřenému a charakteristicky zabarvenému hlasu říká "český Frank Sinatra". Téměř 25 let se jako zpěvák a muzikant plavil na amerických výletních lodích. Navštívil na 160 států světa a své zážitky z té doby později vylíčil v knížce "Moře, přístavy a lásky". Ostrý zlom v životě L. Kerndla nastal roku 1994, kdy mu lékaři diagnostikovali zhoubný nádor v hrdle. Po ročním boji s rakovinou se mu naštěstí podařilo zvítězit a dokonce se mohl vrátit i ke zpívání. Svůj život po překonání zákeřné choroby dnes nazývá "přesčasem" a využívá prý z něj každý okamžik.

Show Jana Krause 8.10. 2014Dominika Cibulková – slovenská tenisová jednička, historicky první tenistka ze Slovenska, která hrála grandslamové finále, jedna z nejpracovitějších hráček. Velká naděje slovenského tenisu, „malý Býk“, který to může daleko dotáhnout, protože umí „těžce tahat“. Je jí čerstvě pětadvacet let, pro tenistku dobrý věk, už má svoje zkušenosti a zároveň je stále ještě „mladá“. Své současné období označuje za šťastné po všech stránkách. Má fungující víceletý vztah a po změně trenéra se jí začalo v tenisu hodně dařit. Podle ní to samozřejmě souvisí i s dokonalým a klidným zázemím.

Erik Lorincz – šéfbarman prestižního londýnského baru American Bar hotelu Savoy, který je nejstarším a nejslavnějším koktejlovým barem v Anglii. Erik Lorincz, rodák ze slovenské Nitry, v roce 2010 vyhrál celosvětovou barmanskou soutěž a je nositelem titulu Nejlepší barman světa. Hned poté jej nejlepším barmanem vyhlásil i časopis Condé Nast Travel a anglická verze časopisu GQ zařadila jeho bar na seznam 100 nejlepších věcí Londýna.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 8.10. 2014 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda