Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 8.7. 2015

8. 07. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 8.7. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvačka Ewa Farna, režisér a spisovatel Patrik Hartl a herec Alexander Bárta se představí v Show Jana Krause s datem 8.7. 2015.

Show Jana Krause – 8.7. 2015:


Ewa Farna
– zpěvačka, která se hudbě věnuje od dětství a dospěla vlastně před zraky všech. Ewino poslední album Leporelo netradičně a s úspěchem nejdřív vyšlo v Polsku. Pak přišla na řadu i česká verze. 

Show Jana Krause 26.11. 2014Patrik Hartl
– divadelní a filmový režisér, autor her a spisovatel, také zakladatel klubu (Ne)sráčů.
Právě vyšla jeho druhá kniha Malý pražský erotikon. Certifikát klubu (Ne)sráčů dostane každý, kdo nahý, po vzoru Patrika, přeběhne rušné náměstí/náves – dal to zatím jen jeden člověk. Aktuálně Patrik píše pro Boba Klepla one man show Vysavač, chybí mu už jen deset stránek. Jeho hry mohou diváci vidět hlavně v divadle Studio DVA.

Alexander Bárta – patří k nejobsazovanějším slovenským televizním hercům. Proslavil se díky seriálu Panelák. Devátou sezonu hraje ve Slovenském národním divadle. Provází ho pověst sex symbolu, alfa samce, suveréna. Má přezdívku Ňusi (zajíček).

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte
ve středu 8.7. 2015 po 22.00 hod. na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !