Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky

3. 06. 2011 | Televizní tipy

O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky.

A mimořádně také o tom, co vám může bez vašeho zavinění zničit život

 
Slovenský moderátor Martin Pyco Rausch, herečka Sabina Remundová a marketingová specialistka a designérka nábytku pro kočky Lucia Tarbajovská budou hosty Jana Krause. Mimořádným hostem Jana Krause bude slovenský hudební skladatel, herec a bratr údajného kanibala, Marián Čurko. V nejobsáhlejším otevřeném vystoupení v českých médiích promluví v Show Jana Krause o tom, jaké to je stát se ze dne na den středem pozornosti kvůli kanibalské aféře vlastního bratra.

Jakou přezdívku také mohl mít Pyco? Jak by měla Sabina Remundová podporovat manžela? Jak poznáte, jakou má vaše kočka náladu? A navíc o věcech naprosto nečekaných, které je jen velmi těžké pochopit.

Premiéru čtyřicátého dílu Show Jana Krause uvidíte v pátek 3. června ve 22.00 na Primě.


Jan Kraus přivítal slovenského moderátora Martina Pyco Rausche
, kterého lidé v Čechách znají hlavně jako moderátora pořadu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. „Proč máte ve jméně to ‚Pyco‘?“ chtěl si na úvod ujasnit moderátor. „Když mi bylo patnáct let, nastoupil jsem do rádia, kde každý v rámci vysílání používal křestní jméno. Jeden Martin už tam byl, a tak díky divákům vznikl Pyco…“ vysvětlil Martin Pyco Rausch. Moderátora zajímalo, jak Pyco coby moderátor vzpomíná na svůj první přímý televizní přenos. „Bylo to velké. Šli jsme po schodech dolů s Adelou Banášovou a vznikla tam taková pozitivní vlna ze strany diváků, tak to bylo silné…“ Pyco prozradil, že se doma snaží vařit, aby se stále nestravoval v restauracích. „Snažím se stravovat doma, jíst pravidelně…“ „Vy si radši uvaříte a nakoupíte?“ nechtěl věřit moderátor vlastním uším. Pyco se svěřil, že je vegetarián a že maso jedl naposledy 1. 5. 1994. „Byl to segedínský guláš u maminky. Ale ne že bych přestal jíst maso kvůli tomu guláši,“ rozesmál Pyco diváky. „Největší motivací, abych vydržel být vegetarián, byl můj otec, který to zpochybňoval od první sekundy,“ dodal Pyco. „Vy jste v práci takový koncepční… To byste mohl být v soukromí i trochu protivnej,“ rýpl si trochu moderátor. „Rozvrh dne si nepíšu, ale všechno má svůj řád. Třeba telefony mám vždy vpravo u postele. A seznam potravin, které potřebuji, mám na barevných lepicích lístcích,“ pobavil Pyco moderátora. „Kdybyste si o tom promluvil s psychologem, třeba byste se pak za čas vrátil k masíčku,“ kontroval Kraus. Jan Kraus s Martinem probral, jak nejraději relaxuje. „Vypravím se někam daleko na dovolenou nebo se třeba jedu do ciziny učit jazyk.“ Pyco také prozradil, že má doma kočičku, která se jmenuje Titi. „Původně se jmenovala Tina, ale nelíbilo se mi to, tak jsem ji přejmenoval,“ vysvětlil. Probrali spolu Pycovy televizní začátky. „Nejdřív jsem moderoval pořad o vaření a na základě toho mi nabídli pořad o cestování…“ Jana Krause zajímalo, jestli chce Pyco „dělat“ televizi i nadále. „Já jsem vždycky chtěl pracovat jako hudební redaktor v rádiu, vybírat hudbu… Taky nejradši ze všeho mám muziku a koření,“ dodal s nadsázkou. Nakonec z něj Jan Kraus chtěl dostat, co je teď mezi vegetariány novinkou, vegetariánskou „peckou“, a co by případně Pyco uvařil pro návštěvu, kdyby se chtěl blýsknout. „Tuňákový steak,“ prozradil Pyco.

Jan Kraus přivítal herečku Sabinu Remundovou, která hraje ve filmu Lidice. Předala Janu Krausovi dárek – bylinky v květináči – a svěřila se, že na zahrádce pěstuje spoustu bylinek a květin. „Co je podle vás taková nejhloupější kytka,“ zajímal se Kraus. „Asi abutylon. Chce pořád zalévat,“ vysvětlila herečka. „Vy jste nejen herečka, ale i režisérka, scenáristka… Taky jste hodně podobná své mamince Ivě Janžurové a tatínkovi režiséru Remundovi. Není divu, že vás ze všech stran nabádají, abyste se vrhla zase do práce a realizovala se nejen mateřsky jako dosud, ale zase také umělecky,“ nadhodil téma Jan Kraus. „Mám dvě děti a mě to baví věnovat se dětem…“ Moderátora zajímalo, jakou výchovu Sabina uplatňuje. „Já jim hlavně dělám do života takový základ, jistotu… Myslím, že ten věk, ve kterém jsou teď mé děti, je důležitý, tam se láme chleba…“ vysvětlila Sabina své mateřské názory. Moderátora zajímalo, jestli mají její děti také svou svobodu, anebo jestli je Sabina zásadně vede podle svých výchovných představ. „Myslím, že mají až moc svobody. Třeba včera byla pětiletá Adynka na představení v Národním divadle. Chtěla jít na premiéru do Národního divadla, tak jsem jí to dopřála, protože o to moc stála…“ Jana Krause zajímalo, jaké pro Sabinu je, když hraje se svou maminkou. „Ve filmu Maryška jsem hrála dceru své matky… To ale není zvláštní, to je přirozené… Maminka mi do toho mého hraní vůbec nezasahuje. A když jsem maminku režírovala, byla jsem na ni tvrdá – a ona byla šťastná.“ Prozradila, že její manžel je filmový a televizní architekt, a popsala také, jaké je její nejnovější hobby. „Začala jsem hrát tenis, je to skoro mánie. Pozorovala jsem nejdřív děti, jak hrají a jak se stále zlepšují, a líbilo se mi to. Takže jsem kvůli tenisu začala hubnout ta kila, která jsem nabrala v těhotenství, a když jsem zhubla, vzala jsem do ruky raketu a dvě a půl hodiny jsem bušila do zdi. Dostala jsem se do takového krásného stavu, kdy jsem na všechno zapomněla. A to mi zůstalo. Tenis je pro mě vášeň. Hrozně mě to baví a hrozně mě baví se dál učit a zlepšovat se…“ Jana Krause nakonec zaujalo, že Sabinin partner je podle ní skromný. „Jestli vy na něj nejste moc razantní! Muž je složitý zvířátko, potřebuje péči a pochopení,“ poučil ji moderátor.

Moderátor probral s Lucií Trabajovskou její zážitky z arabských zemí, kde nějaký čas žila. „Tady jste pak založila brand academy. Co se tam dá studovat?“ chtěl vědět moderátor. „Netradiční formáty v oblasti značky, komunikace. Kdybyste chtěl například posunout značku Jan Kraus někam jinam, tak bychom vám poradili…“ Moderátor bez servítků vypálil, že na tyhle marketingové věci moc nedá. „To jsou reklamní kecy…“ Lucia se nedala odradit: „Můžete mít průměrný produkt se super značkou… Většina produktů v obchodech je průměrná. Když ho koupí půl národa, tak je to přece logicky průměrné,“ vysvětlila Lucia. Jana Krause zajímalo, co by Lucia udělala, aby posunula jeho značku jinam. „Třeba bych změnila tu červenou sedačku. Nebo jsem si všimla, že nosíte jen dva typy obleků nebo jeden typ košile… Takže tím bych začala se změnami. Nejlepší je začít zevnějškem. To je jako s cibulí. Slupky oloupat,“ doporučila Lucia. Jan Kraus prozradil, že Lucia se kromě tohoto pustila i do výroby designového kočičího nábytku. Lucia ukázala dva kousky, které s sebou přinesla na ukázku. „Já tady mám kočičku, tak si to ukážeme s kočičkou, jak se jí to bude líbit,“ překvapil Lucii Kraus a nechal si přinést kotě. „To jste asi jediná na světě jako výrobce designového nábytku pro kočky, ne?“ zajímal se moderátor. „Ve světě asi nějaká konkurence je, ale ne příliš velká,“ odpověděla Lucia.


„Nic vám nedávalo podezření, že by bratr mohl spáchat ty činy, které spáchal?“ zeptal se moderátor Mariána Čurka. „Měl ženu, děti, postavil dům, byl úspěšný v práci, vydělával peníze… Nic tomu nenasvědčovalo, že by bratr mohl žít dvojí život,“ vysvětloval Čurko. Svěřil se divákům se svými momentálními pocity: „Zvyknul jsem si za ty dva týdny na to, že jsem stále někde v časopise… že se každý dokola ptá na ty samé věci… Ale nežil jsem tam s nimi, s bratrem jsem se moc nestýkal. Já jsem trochu venkovní pozorovatel toho všeho. Rodina na mne vysypala celou řadu konspiračních teorií. Já se jen matce zmínil, že je divné, že bratr chodil ven ozbrojený… Momentálně necítím smutek, ale spíše stres. Já to stále zpracovávám… Každé ráno se vzbudím a vzpomenu si na to. Je to takový zlý sen, který je ale skutečný,“ vyprávěl s otevřeností Marián Čurko. Prozradil také, že událost poznamenala celou rodinu, která se pod vlivem otřesné události rozpadla. „Nikdo nechce nikomu volat. Nevyhledáváme se. I pohřeb byl takový dost zvláštní…“ Moderátora zajímalo, jestli Marián nemá strach, že bude příliš spojený s touto kauzou, která přitahuje bulvár jako magnet.
„Bojím se toho, ale snad to bude lepší. Nevím, co to může v rámci mé profese přinést, taková reklama…“ přiznal Marián. Dodal, že má pocit, že případ je tak zvláštní a bizarní, že ve své podstatě má většina lidí problém k tomu zaujmout nějaké jednoznačné stanovisko. „Nejde o vraha, jde o nějakého divného člověka, který se dohodl se svými oběťmi. Ty za ním cestovaly dobrovolně, dobrovolně s ním šly do nějakých lesů… Jestli to jsou oběti v pravém slova smyslu, to je otázka…“ Marián Čurko také přiznal, že se se svou ženou domluvili, že o tom, co se stalo, řeknou na rovinu svým čtyřem dětem dříve, než se to dozvědí od někoho jiného. Promluvil i o tom, jak ho někteří lidé začali najednou kritizovat za to, co dělá v rámci své profese: „Při natáčení Partičky jsem hrál na klavír motiv z filmu Adams Family a hned se ozvaly hlasy, které to dávaly do souvislosti s bratrem a odsuzovaly to…“ Jan Kraus povídání uzavřel s tím, že mu přijde naprosto zločinné spojovat Mariána Čurka s něčím, co se ho vůbec netýká a za co nemůže.
 

Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky:

Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
Show Jana Krause – O největší vegetariánské pecce, podpoře manžela a posunu značky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !