Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílů

23. 05. 2020 | Televizní tipy
Oblíbený pořad Show Jana Krause začíná natáčet premiérové díly od úterý 26. května tradičně v Divadle Archa. Vzhledem k současným bezpečnostním opatřením kvůli koronaviru se bude show odehrávat pro menší počet diváků, a ne před tradičně vyprodaným hledištěm. Jaký bude způsob výběru diváků?

V souladu s vládou nařízenými mimořádnými opatřeními proti šíření koronaviru se natáčení SJK bude odehrávat jen s osobní účastí části publika. Pokud už má někdo zakoupené vstupenky, pravidla budou jednoduchá a pro všechny stejná. Na stránce https://showjanakrause.cz/vstupenky/vstup-na-nataceni-sjk/ si najde formulář. Ten bude zpřístupněn pro nejbližší (úterní) natáčení SJK vždy každou středu ráno v 8.00.

Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílůChce-li se ho divák zúčastnit, ve formuláři vyplní jméno, číslo zakoupených vstupenek, telefon a e-mail. Podle času odeslání formuláře pak produkce pořadu stanoví pořadí. Každou neděli ve 22.00 se možnost vyplnění formuláře uzavře a divák dostane vědět, zda se vešel mezi povolený počet diváků, jejichž počet je v den natáčení SJK povolen ministerstvem zdravotnictví.

Pokud někdo vyplní formulář, a nakonec se rozhodne, že o natáčení nemá zájem, stačí zaslat informaci na e-mail pokladna@divadloarcha.cz, a to nejpozději do neděle 22.00, kdy se formulář uzavře. V případě, že se přihlášený divák nevejde na natáčení SJK, bude e-mailem informován o způsobu kompenzace neuplatněných vstupenek. Ti, kdo nevyplní formulář, a jsou majiteli platné vstupenky na natáčení SJK, najdou na stránkách www.showjanakrause.cz informaci o možnosti a podmínkách kompenzace.

Během natáčení SJK budou stejně jako při natáčení dalších pořadů Primy dodržována veškerá nařízená hygienická opatření, jako například dezinfekce na ruce, povinné roušky i stanovené odstupy mezi diváky. Produkce dále prosí diváky, aby do divadla přicházeli bez jakýchkoli příznaků respiračních onemocnění (zvýšená teplota, rýma, kašel ad.), a chránili tak sebe i ostatní. Bar i šatny Divadla Archa budou prozatím uzavřeny. K dispozici budou pouze toalety.

Jan Kraus k obnovení natáčení dodává: „První pokaranténní natáčení. Přes všechna nezbytná opatření přece jenom s diváky! Ty nahradit nelze, a tak se na ně taky těším!“
Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show opět každou středu večer na Primě.

Obnovenou premiéru Show Jana Krause uvidí diváci poprvé ve středu 27.5. 2020 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílů:

Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílů
Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílů
Show Jana Krause pokračuje v natáčení nových dílů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !