Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause – Rybář s modelkou a jogínem

10. 09. 2010 | Televizní tipy
Do pověstné červené pohovky v nové Show Jana Krause tentokrát usednou rybář Jakub Vágner, modelka Simona Krainová a jogín Josef Michálek. Premiéru druhého dílu nového pořadu Jana Krause uvidí diváci už v pátek 10. září ve 21.45 na Primě.

Známý moderátor Jan Kraus představí divákům ve své nové late night show syna známého hudebníka Karla Vágnera – Jakuba. Ten je známý především jako držitel mnoha rybářských rekordů. Do své show si jej jako jednoho z mála Čechů pozval také uznávaný americký moderátor Jay Leno. Prozradí Jakub něco ze svého rybářského umění také Janu Krausovi?

Známá modelka Simona Krainová často plní titulní stránky novin. Naposledy se tak stalo v těchto dnech, kdy vyšla najevo informace, že se podruhé provdala. show-jana-krauseJejím vyvoleným je syn hudebníka Karla Vágnera Karel Vágner mladší. Poprvé od víkendové svatby se tak Simona objeví v televizi. Co všechno o svém vztahu a životě Simona divákům prozradí?  

Třetí host Jana Krause Josef Michálek strávil 11 let v indickém vězení. Vydobyl si tam „VIP“  postavení a jako jogín pořádal kurzy meditace pro vrahy a zloděje. Co z této jeho zkušenosti bude zajímat Jana Krause?

Druhý díl Show Jana Krause odvysílá Televize PRIMA 10. září ve 21.45. Lístky na natáčení jednotlivých dílů v Divadle Ponec je možné zakoupit na www.ticketportal.cz. Na stránkách www.iprima.cz/showjanakrause diváci najdou odvysílané díly ve video archivu.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause – Rybář s modelkou a jogínem:

Show Jana Krause – Rybář s modelkou a jogínem
Show Jana Krause – Rybář s modelkou a jogínem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !