Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sitcom Kancl na České televizi

1. 12. 2014 | Televizní tipy
Od 1. prosince bude Česká televize vysílat českou verzi kultovního britského seriálu scenáristů Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta The Office. Kancl natočil režisér Milan Šteindler v brněnském studiu České televize.

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem.

Šest dílů fiktivního dokumentu Kancl z kancelářského života ve firmě Papír a Print uvidí Sitcom Kancl na České televizidiváci vždy v pondělí a ve středu večer na ČT1 od 20.55. Hlavní role nesnesitelného šéfa se zhostil Václav Kopta.

Konzultant BBC místy žasnul, říká kreativní producent České televize David Ziegelbauer:
Udělat The Office po česku je docela stará myšlenka. Nápad jsem nosil v hlavě několik let a několikrát jsem se ho marně snažil prosadit. Výsledek byl  pokaždé stejný: všichni říkali, že to prostě nejde. Zelenou jsem s tímto sebevražedným nápadem dostal, až když se vedení vývoje ČT ujal Jan Maxa. Zřejmě pochopil, že v našich krajích je koncentrace šéfů-idiotů tak velká, že si v seriálu může každý najít kousek toho svého nadřízeného.

Potom už to šlo jako po másle. Stačilo jen přesvědčit režiséra Milana Šteindlera, že jsem se nezbláznil a najít herce, který zvládne zahrát roli Marka Chvály. Musím říct, že Vašek Kopta se do té role tak vžil, že mám obavy, aby to nemělo negativní dopad na jeho okolí. Každopádně v roli sebestředného blba je tak famózní, že i konzultant vyslaný BBC místy žasnul, co všechno si může šéf v české firmě dovolit.

Ve finále jsem si někdy nebyl jist, jestli herci jsou tak trapní, nebo jestli to tak dobře hrají, říká režisér sitcomu Kancl od České televize Milan Šteindler

Hrají:
Václav Kopta, Sára Venclovská, Pavla Vitázková, Radim Novák, Michal Dalecký, Tomáš Sýkora, Jiří Hájek a další.

Sitcom Kancl vysílá ČT1 od 1. 12. 2014 vždy v pondělí a ve středu od 20:55.


Zdroj, foto: Česká televize
Foto: Jef Kratochvil


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sitcom Kancl na České televizi:

Sitcom Kancl na České televizi
Sitcom Kancl na České televizi
Sitcom Kancl na České televizi
Sitcom Kancl na České televizi
Sitcom Kancl na České televizi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !