Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skečbar - Sportovní odpoledne

22. 10. 2010 | Televizní tipy

V hospodě U Kudrnáče se sejdou na pivo tentokrát sportovní nadšenci. Co předvede skalní fanoušek Sparty? Nechá se postarší dáma nalákat na žravou dámu? A proč odjel důchodce Eman do Austrálie? Uvidíte už v pátek 22. října ve 21.15.

Sám Kudrnáč přiznává, že není nad to „sportovat krásně v teple rodinné hospůdky“, a místní štamgasti mu dají za pravdu. Fotbalový nadšenec by se nejraději celý svléknul, jen aby ukázal svou věrnost klubu. Madam zase nechybí moc a vrhne se do žravé dámy s kalorickými bombami.

Jak sportovní odpoledne nakonec dopadne? Paní Nella má jasno: „Není důležité vyhrát, ale zaplatit!“

Štamgasty z řad důchodců sportování naproti tomu nezajímá. Lojza objeví leták se žhavými slevami a hned si od toho slibuje nějaké „dobytčárny“. Podpoří ho v tom Hugo, mladší bratr Emana?

A jak se podařilo Emanovi vycestovat do Austrálie? „Má tam podporu desetkrát vyšší než tady důchod, tak se mu nediv,“ vysvětluje Hugo.

VIP host, herec Jiří Knot, se představí v roli citlivého pozůstalého po milovaném morčátku Kájínkovi. Jaké služby mu nabídne cynický majitel zvířecího krematoria a hřbitůvku? A co na sebe slavný herec vůbec poprvé prozradí?

V knize přání a stížností se objeví žádost o tzv. šťastnou hodinku. „Tu já mám pořád, a to když zavírám hospodu,“ zavrhne výhody pro hosty razantně Kudrnáč. Jak to, že se právě on stane vítězem celého sportovního odpoledne?

Sledujte originální skeče z dílny Nely Boudové a Zdeňka Izera již v pátek 22. října ve 21.15 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ještě jsem neviděla a ani mě to neláká, takové pořady já nemusím.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles