Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety Český slavík Mattoni 2017 už v sobotu na Nově

25. 11. 2017 | Televizní tipy
Už tuto sobotu ve 20.20 odstartuje na TV Nova přímý přenos ze slavnostního vyhlášení vítězů ankety o nejpopulárnějšího zpěváka, zpěvačku a skupinu letošního roku Český slavík Mattoni. Moderátor slavnostního galavečera Ondřej Sokol slibuje pompézní večer plný zábavy. Na podiu Hudebního divadla Karlín přivítá ty nejlepší z nejlepších v hudební branži.
 
V přímém přenosu se na podiu vystřídají nejen ocenění a předávající, ale také zajímaví hosté, které divákům zazpívají. Galavečer zahájí svým vystoupením Lucie Bílá s písní Chyba lávky. V průběhu večera všichni zavzpomínají na letos zesnulou zpěvačku Věru Špinarovou, a zazní její největší hit. Vzpomínka bude patřit i dalším velikánům, kteří letos odešli do hudebního nebe. Svou účast na podiu také potvrdili Vladimír Polívka, Marta Jandová, Anna K. a chybět nebudou ani moderátoři Televizních novin Lucie Borhyová a Rey Koranteng.
 
Slavnostní vyhlášení výsledků ankety Český slavík Mattoni 2017 už v sobotu na NověJá se těším jako malé dítě. Červený koberec, róby, blesky foťáků, třpyt cen, dychtivá očekávání, dojemné proslovy. Konečně je to tu po roce zas,“ svěřil se moderátor Ondřej Sokol.
 
Jedním z nejsilnějších okamžiků večera bude také vystoupení zpěvačky Marty Kubišové, která letos ukončila aktivní kariéru. S diváky se symbolicky rozloučí silnou písní Modlitba pro Martu.
 
Přímý přenos z Hudebního divadla Karlín nabídne také internetový portál Novaplus.cz. Ten začíná už v 19 hodin a kromě samotného předávání cen moderovaného Ondřejem Sokolem se diváci mohou těšit na příjezdy celebrit a jejich zpovědi na červeném koberci. V průběhu hlavní části večera přinese moderátor pořadu Snídaně s Novou Petr Říbal fanouškům rozhovory, zajímavosti a exkluzivní pohledy do zákulisí, které diváci na obrazovkách neuvidí. Po skončení televizního vysílání se podívá na afterparty, kde bude sbírat dojmy všech účinkujících.
 

Český slavík Mattoni 2017 začíná v přímém přenosu na TV Nova v sobotu 25.11. 2017 ve 20.20.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mylím,že moderátorsky to letos nebylo nic moc,neříkám,že Ondřej Sokolby byl špatný moderátor,ale na tuto příležitost,jako je předávání slavíků se asi moc nehodí.
Jak píše níže "lenička07"...kam se poděl Marek Eben,...to bývalo jiné kafčo u všeho,co on moderoval
Obrázek uživatelky
profil
tak tak jsme doma říkali u telky
Obrázek uživatelky
profil
Po včerejším moderátorském projevu pana Sokola si říkám: "Kam se poděl inteligentní humor?" Veliká, převeliká škoda již několikaleté absence Marka Ebena!
Obrázek uživatelky
profil
Taky fandíme Ortelu a poslali jsme jim s manželem hlasy Smajlík
Začali jsme je poslouchat od loňského Slavíka a hned se stali naší srdeční záležitostí. Už jsme byli i na dvou jejich koncertech.Takže moc držíme pěsti a přejeme co nejlepší umístění.
Zrovna si je vedle v obýváku manžel pustil Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tak. Docela me to překvapilo. No jsem zvědavá, jak letos dopadne ortel. Hlas uz jsem jim poslala, tak doufam že to bude minimálně 2. místo 😉
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles