Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 22. díl - Tři přání

24. 03. 2020 | Televizní tipy
22. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Tři přání“ a sledovat jej můžete 24.3. 2020. Štěpánovi přijela Pavla říct, že má chlamydie. A že ho s největší prav-děpodobností nakazila. Lída s Frantou a Zdeňkem řeší co udělat, aby Týna na nic nepřišla. Posílají Štěpána za doktorem, aby mu napsal antibiotika.

A i když je to hodně nevýhodný, Štěpán bude muset nějak Týna vysvětlit, proč s ní nebude před svatbou spát. Štěpán skutečně antibiotika dostane, ale výsledky testů-jestli chlamydie má nebo ne, ještě nemá. Zato musí čelit Týnině chuti na sex. Podaří se mu Týnu přemluvit, aby měli sex až po svatbě. Protože před svatbou to může přinést smůlu.

Slunečná - 21. díl - Tři přáníTýna nenaléhá, ani nemá podezření, že by se něco dělo. Zdeněk náhodou vezme telefon, kde lékař oznamuje, že Štěpán chlamydie nemá. A sdělí to šťastnému Štěpánovi. Ten by měl rád večer s Týnou sex, ale to zase nechce ona. Nakonec se ukáže Štěpán jako frajer, protože sežene nejen prasata na hostinu, ale i jiného kněze, protože ten jejich si udělá při zkoušce otřes mozku. A nechá Týně vyčistit svatební šaty, co jí polila Vokounová gulášem.

Běta má bolesti hlavy. Snaží se to před ostatními skrýt a bagatelizuje bolesti. Léčí se bylinkami. Od Konvičkové se dozví, že je Zdeněk dementní a že mu Lída nechce udělat štrůdl. Tak mu ho upeče a přinese bylinky na zlepšení moz-kové činnosti. Když mu ho přinese, tak jí Zdeněk řekne, že dementní není, a že si všimnul jejích potíží. Přemlouvá ji, aby jela do nemocnice. To Běta odmítá. Nakonec k ní Zdeněk přijde a přinese jí růžičkovou kapustu a udělá vajíčka. Zjistí, že se Běta naordinovala bezmasovou dietu a ta způsobila nedostatek cho-linu. Běta mu dá další bylinky, na vysoký tlak. Zdeněk musí uznat, že je Běta čarodějnice.

Roman začal jednat s ruským podnikatelem Safonovem. Zjistí, že patří mezi významné ruské oligarchy. Roman cítí peníze, a tak kývne na to, že by Safono-vovi pomohl koupit vodárnu. Volá to Jankovi, ale ten ho varuje, aby s ním ne-obchodoval. Roman přesto obchod začne, ale Safonov nechce jednat s Roma-nem, ale s Jankem. Roman tedy musí Janka sehnat, a posílá mu všechny mate-riály o Safonovovi. Janek si je ale nepřečte a na schůzku se Safonovem nepři-jede. Ten s nimi přestane jednat, protože považuje jejich firmu za nesolidní. Roma se s Jankem sice naoko usmíří, ale je znát, že už si oba nevěří.

Janek uvidí, že byla za Štěpánem Pavla a znovu se rozhodne, že Týně o Pavle a Štěpánovi řekne. A kdyby mu nevěřila, tak jí ukáže i fotky, co mu udělala Den-isa na večírku u něho v bytě. Když je ale tváří tvář oběma, tak s pravdou ven jít nedokáže. Nechce Týně ublížit. Tak jen oznámí, že na svatbu nepřijede ani jako host.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

22. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 24.3. 2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !