Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 24. díl - Vztek a zlost

31. 03. 2020 | Televizní tipy
24. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Svatební pochod“ a sledovat jej mů-žete 31.3. 2020. Týna se po útěku ze svatby poprvé objevuje na statku. Všichni už o ni měli strach. Je rozhodnutá jít za Štěpánem a omluvit se mu. I když jí to všichni vymlouvají. Když ale Týna přijde k Vackům, tak jí dá Lída pořádnou facku. Takže si se Štěpánem nepromluví. Slaninová se snaží zjistit, proč Týna utekla od oltáře, jestli nemá někoho jiného. Ale Běta jí nic neřekne a požádá ji, aby ne-trousila drby.

Lída se chce Týně pomstít. Štěpán má po neuskutečněné svatbě kocovinu. Lída volá celou rodinu do zbroje, chce, aby se na pomstě podíleli. Týna zostudila před celou vesnicí celou jejich rodinu. Všichni se tváří neutrálně, do pomsty se jim nechce. Ženský ze vsi Lídu vytočí, protože chtějí, aby jim zaplatila za přípravu svatby a pokrmy. Lída jim rozhodně nic platit nechce, tvrdí, že jim má zaplatit Týna. Ženský se s Lídou pohádají-ten kdo objednává, má taky zaplatit. A objednávala Lída.

Slunečná - 24. díl - Vztek a zlostLída ale trvá na svém. Ženský se rozhodnou jít za Frantou a ten jim slíbí, že jim peníze dá. Nachytá je Lída a Franta začne tvrdit, že se přišly Lídě omluvit. Lída se tváří, že ženským odpouští. A druhý den jim zaplatí. Zdeněk nasadí Lídě brouka do hlavy, když jí řekne, že Týna utekla od oltáře určitě proto, že přišla na Štěpánovi nevěry. Lídě to najednou všechno do sebe zapadá a přikáže Štěpánovi, aby se šel Týně omluvit. Ten skutečně poslechne a Týna se tak nečekaně dozví o všech jeho nevěrách, včetně toho, že spal se Sylvou.

Janek neví, že Týna utekla ze svatby. Svůj žal řeší jízdou na kole. Linhart ho přesvědčí, aby s ním jel na loď. Tam si nejlíp vyléčí zlomené srdce. Janek souhlasí. Hana se mezitím dozví, že Týna utekla od oltáře. A když se Janek nečekaně vrátí, tak mu to Roman a posléze i Hana řekne.

Julie je taky terčem poznámek Lídy, protože jde na statek. Lída by byla ráda, kdyby se na statku už neukazovala. Ale takovou radost jí Julie neudělá. S Týnou si ale o tom promluví. Julie potká v hospodě otce svého dítěte, Tondu Číháka. Zjistí, že je tam s Jiřinou Mrťkovou. Julie pochopí, že je Jiřina jen další Tondova milenka. Tak jí řekne, jaký je Tonda kanec. Jiřina mu dá kopačky. Ale Julie začne krvácet, takže ji musí rychlá odvézt do nemocnice.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

24. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 31.3. 2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v pořadech je 23.díl
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles