Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 27. díl - Diogenes v sudu

27. 04. 2020 | Televizní tipy
27. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Diogenes v sudu“ a sledovat jej mů-žete 28.4. 2020.Janek nastiňuje Týně plán, jak dosáhnou toho, že Roman pozemky nebude moct koupit. V první řadě chce jít za Frantou, jako starostou. Aby dal na pozemky uzávěru. Týna Janka varuje, Franta je na ni naštvaný kvůli zrušené svatbě, určitě jim pomáhat nebude. Janek to přesto zkusí a ukáže se, že měla Týna pravdu.

Janek má jiné řešení: na statek přijede jeho kamarád ekolog a chce na pastvinách vysadit chráněné kytky, nebo vypustit hraboše. Ale ukáže se, že by to komplikovalo práci na statku, takže musí vymyslet něco jiného. Do toho se na louce objevuje ochranka, a Jankovi dojde, že je to Romanova práce. Musí se schovávat, aby si ho chlap z ochranky nevyfotil. To by byl pro Romana důkaz, že je Janek na statku.

Slunečná - 27. díl - Diogenes v suduProfesor nabídne, že by dokázal sehnat archeologa, který by mohl zjistit, jestli na místě pastvin nestálo kdysi Keltské sídliště. Archeolog přijede a když všem vysvětlí, že pokud tady skutečně najde pozůstatky sídliště, tak se bude muset celá oblast uzavřít. Takže tento nápad je taky mimo a musí řešit, co dál. Janek pozve geologa Sama. Zatímco Julia a Týna poštvaly na ochranku kozla Emila, provede Sam vrt. Ukáže se, že na pastvině se dá stavět, ale Sam to zařídí tak, aby se nedalo.

A upozorňuje všechny, že pokud to někdy budou chtít změnit, tak mají smůlu. Janek rychle instruuje Týnu, že musí podat žádost na stavební úřad, že chtějí na pastvině stavět. Týně dojde, kam Janek míří. Tu žádost jim zarazí na základě Samova posudku.

Lída je nadšená, Štěpánovi se podařilo zajistit přes nějakou známou, aby u nich v pálenici natáčeli Receptář. Do toho přemlouvá Zdeňka, aby vtrhnul na zasedání starostů obcí a předstíral, že je dementní. Lída Zdeňkovi vysvětluje, že je nutný, aby hodně lidí potvrdilo, že je skutečně dementní. Zdeněk jí to uvěří a na zasedání starostů udělá ostudu. Jenže pak náhodou zaslechne, že jeho „ostuda ze zasedání starostů“ koluje jako klip na internetu.

Dojde mu, že to byla past od Lídy, která ho chtěla znemožnit. Lída to samo-zřejmě popírá, ale Zdeněk jí nevěří. Konvičková mu poradí, aby taky Lídě něco provedl. Zdeněk se naloží do sudu a když přijdou natáčet Receptář tak leze ze sudu a tvrdí štábu, že se v těch sudech koupá. Lída, Štěpán a Franta mají z ostudy kabát, a ještě můžou být rádi, že na ně štáb nepošle sociálku. Lída je po-trestaná, ale Zdeňkovi dojde, že ublížil hlavně Štěpánovi. Omluví se mu, ale Štěpán to nebere.

Tom se konečně dočká kluků, které přiveze Plesníková z hor. Vojta se chová normálně, ale Matěj je naštvanej. Dostává se do velkých konfliktů s Tomem. Důvodem je, že mu Matěj vyčítá, že jsou chudí, nemají takový oblečení, jako jiný děti ve škole, jsou prostě socky. Toma to trápí, ale nehodlá ustupovat ani klukům, ani Plesníkové.

Vojta mu vyděšeně přijde říct, že Matěj zmizel. Tom a Vojta ho jdou hledat do jeho skrýše, ale Matěj tam není. Když už chtějí volat policii, přiveze ho Ple-sníková. Matěj nechce za Tomem tak se domluví, že bude ještě jeden den u Plesníkové. Všem je jasný, že se takhle chová kvůli Plesníkové. A Běta jí to dokonce i řekne. Tom má strach, že o kluky přijde, ale Roza přijde s nápadem: na půdě je stará kytara, kluci by se mohli učit hrát. To se Tomovi líbí.  

Roman shání Janka. Má tušení, že určitě bude na statku. Náhlý odjezd Sylvy mu totiž zkomplikoval plány, nemohl se Sylvou podepsat smlouvu. Takže nemá Slunečnou jistou. Roman se snaží dostat z Hany, kde by mohl Janek být, ale ta tvrdí, že neví.

O seriálu Slunečná.


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

27. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 28.4. 2020 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !