Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 34. díl - Vilda nebo Janek

16. 06. 2020 | Televizní tipy
34. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Vilda nebo Janek“ a sledovat jej můžete 9.6. 2020. JANEK řeší, jak by se daly vydělat na statku peníze. První, co chce změnit je stáčírna. Sežene levně skleněné lahve, budou do nich stáčet bio limonády. A do toho usiluje o Týninu lásku. Hana si nechala do kanceláře přivézt z domova svůj stůl. Janek z něho nadšený není, ale Hana někde pracovat musí.

Když se dozví, že by měl mít schůzku s Albáncem, tak se rozhodne, že nějaký nový nábytek do kan-celáře pořídí. Ví, že je Albánec nedůvěřivý. Rozhovor vyslechne Roman a samozřejmě, že začne škodit. Zařídí, že se večer Vilda s Liborem opije a ráno Klára stěhovákům tvrdí, že je Hana a nechá nábytek odvézt. Jankovi, Haně a Vildovi je jasné, že v tom má prsty Roman. A Janek mu hned dá pěstí. Musí vymyslet záložní plán, kde se s Albáncem setká. Rozhodne se pro statek. A opravdu ho tam přiveze.

Slunečná - 34. díl - Vilda nebo JanekAlbánec budí pozdvižení jene tím, jak vypadá, ale hlavně si někteří všimnou, že má zbraň. Albánec pro Jankovi chce, aby mu koupil ve Slunečné louku, chce zde parkovat kamiony. Janek to úplně rád neslyší, ale ve hře je hodně peněz. Slíbí, že něco sežene. Po odchodu Albánce s ním chce mluvit Vetrák ohledně jeho vyhořelého auta. Naznačují, že by se mohlo jednat o pojistný podvod. Janek ale nejdřív mluví s Konvičkovou a domluví Týně dobré podmínky pro užití sýrárny.  Zdeněk se od Svátka dozvídá plán, jak získat vilu. Svátek ho chce zavřít do blázince. Už tak chabá Zdeňkova důvěra ve Svátka je na bodě nula.

Rázně rozhodne, že se v žádném případě do blázince zavřít nenechá. Chce odejít, ale Lída zorganizuje ženské a ty ho přivlečou zpět. Zděněk zavolá přítele Koblihu. Ten celý případ prostuduje a přijde na to, že Svátek sice nebyl právník nic moc, ale přece jen něco udělal. Rozhodne se, že zkusí prokázat, že byl Zdeněk v době, kdy smlouvu ohledně domu podepisoval, mimo. To, že se zrovna v té době Štěpán vyboural v autě jim hraje do karet. Zdeněk je šťastný, že už nebude muset dělat dementa. Julie se stejně jako Janek snaží, aby vydělávali peníze.

I když se jim všechno sype pod rukama. Elektřina ve stájích by se měla vyměnit, ale nejsou peníze. Do toho Julie vidí, že je Týna unavená. A tak společně s Bětou udělá plán, co kdo bude dělat. Aby si Týna odpočinula. Běta je skeptická, je si jistá, že Týna bude chtít mít vše pod kontrolou, ale Julie věří, že Týnu přesvědčí. Týna je opravdu unavená a omdlí. Julie ji žene do postele, aby si odpočinula. Další den Julie řeší využití sýrárny. Chce, aby sýry zdražily, protože peníze, za které je prodávají Konvičkové jim nepokryjí ani náklady na jejich práci. Týna zdražit nechce. Pohádají se s Julií, která nekompromisně chce, aby zdražily.

Nakonec všechno vyřeší Janek dohovorem s Konvičkovou. Týna z toho ale nemá radost. Pochopila, že tenhle Janek je někdo úplně jinej než si myslela. A je z toho smutná. Přijeli motorkáři. Roza je nepříliš lichotivě komentuje, ale ukáže se, že jsou slušní. Pokud jezdí na motorce přes den, tak nepijí. Pivo si dají až v noci. Zato hodně jedí, takže to vypadá na pěknou tržbu. Motorkáři mají v plánu, že si udělají na poli ve Slunečné závody. Jdou si od Franty pronajmout místo. Když se to dozví Lída, tak na Frantu uhodí, aby jim pronajal pole vedle Týniny louky. Franta není rád, motorky budou plašit kozy, ale Lída na něho tlačí. Tak jim to místo pronajme. A skutečně kozy plaší. Roza přivede manželku hlavního motorkáře, protože ji bolí ledviny.

Roza zjistí, že to nejsou ledviny, ale plotýnky. A navíc je paní těhotná, z čehož má radost. Na oplátku Bětě prozradí, že oni nechtěli plašit jejich kozy, ptali se Franty, jestli by jim nepronajal jiné místo, ale on nechtěl. Bětě je jasný, že v tom má prsty Lída.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

34. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 16.6. 2020 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !