Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 45. díl - Lásky z minulosti

24. 09. 2020 | Televizní tipy
45. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 24.9. 2020. Jankovi se zase ve snech vrací únos z dětství. Týna mu radí, aby si našel terapeuta, ale Janek to odmítá.

Dozvídá se od Veterináře, že odebírá kravám vajíčka a v laboratoři je spojuje s kvalitním býčím spermatem. Janek jede do Prahy, chce si vyřídit s Romanem jeho výhružky Tománkovi.

Slunečná - 45. díl - Ošizený líhRoman to samozřejmě před Johnem zapře, ale John už je naštvanej. Roman zuří, protože ho Janek i John ponížili. Řekne, že jestli se to bude opakovat, tak řekne novinářům, kdo je Janek Linhart. Neví, že vše slyšela Klára.

Lída trvá na tom, že se nikdo ve vsi nesmí dozvědět, jak dopadla kontrola. Mají dělat pravidelný košt jejich pálenek. Ale nemají je, protože jsou zapečetěné ve skladu. Lída objedná alkohol z obchodu, budou ho dávat na koštu a tvrdit, že je jejich.

Franta je proti, ale Lída trvá na svém. Ale Štěpán přijde s lepším řešením, které ovšem Lídě neřeknou: stáhnou si jejich slivovici z velkoobchodu. Jenže tam už jejich alkohol vyprodali a chtějí další. Franta zkusí nalít chlapům kupovaný alkohol, ale nechutná jim. Lída nalije do kupovaného alkoholu dochucovadlo.

Štěpán objede všechny obchody a nakoupí jejich Vackovici. Hlavně se to nesmí dozvědět Lída. Lída se svěří Kratinové, že jim celníci zapečetili sklady. A Kratinová, že se zamilovala do Toma.

Za Denisou dorazí Michaela, dávná Jankova láska. Jde mu říct, že s ním chce být. Denisa to bere jako příležitost Jankovi ublížit a posílá Michaelu do Slunečné. Ta do Slunečné přijede. Julie má podezření, že je to Jankova bejvalka, ale Týna Jankovi věří. A Janek ji ubezpečí, že Michaela druhý den odjede. Jenže když Týna mluví s Michaelou tak jí dojde, že Janek jí o Týně neřekl. Janek pak představí Týnu Michaele jako svoji přítelkyni, ale Týna je naštvaná. Nakonec se usmíří.

Tom bere místo Kratiny Kratinovou do města na velký nákup. Kratinová pak nachytá Kratinu v hospodě a pohádají se, protože jí Kratina tvrdil, že bude orat. Kratinová si uvědomuje, že ji Tom přitahuje a políbí ho. Vidí to Roza.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

45. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 24.9. 2020 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !