Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 52. díl - Jako v jiném vesmíru

20. 10. 2020 | Televizní tipy
52. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 20.10. 2020. Karolína dává Jankovi najevo, že o něj má zájem, ale Janek jí nabízí Vildu. Karolína se znovu ptá Týny, jestli jí nevadí, že balí Janka. Týna potvrdí. Že nevadí. Karolína si jde s Jankem zaběhat, ale nemá takovou fyzičku, jako Janek. A večer jdou do kina. Julie samozřejmě zorganizuje, aby šli všichni, nechce, aby se dala Karolína dohromady s Jankem.

Janek nabízí Lukášovi, aby pracoval v sanatoriu. Ten to odmítne. Nevěří, že bude veterinářova metoda fungovat na lidech. Nakonec se domluví, Lukáš dostane 7 % a slušný plat. Za Jankem přijedou na statek policisté kvůli Košutovi. Janek jim nic neřekne. Ale Týně se to nelíbí, má strach o dobrou pověst penzionu.

Slunečná - 52. díl - ZásahovkaProfesora shání právník. Profesor se před ním schovává. Nakonec mu právník sdělí, že jde o to, že mu jeho zesnulá manželka odkázala něco v závěti. Profesor to odmítá. Manželka mu věnovala snubní prsten, rodinnou památku. Roza ho přemluví, aby prsten přijal. Profesorův syn se kvůli tomu na profesora zlobí.

Roman má další problém s klientem, John zuří. A rozhodne se konečně, že Romana vyhodí. Dává mu týden, aby si rozmyslel jaký chce podíl a pak letí.

Roman se radí s klukama, jak obrat Johna o peníze. A rozhodne se, že začne znovu řešit Slunečnou. A jede za Lídou, kde jí sdělí svůj plán-Sylva buď musí podat žalobu o rozdělení dědictví, nebo bude žádat jen tu louku s pramenem. A Roman jí za tu pastvinu slíbí stejné peníze, jako za polovinu statku. Lída to řekne Sylvě a ta se rozhodne svůj slib Týně zrušit.

Sylva se začne chovat vstřícně. Řekne Bětě, že to s tou svatbou přehnala. Že jí záleží na Vildovi. Dokonce nabídne Týně, že jí prodá svoji polovinu. Ale když se dozví jaký má Roman plán, tak to odmítne.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie L. Kodad

52. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 20.10. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !