Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 57. díl - Umění lásky

5. 11. 2020 | Televizní tipy
57. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 5.11. 2020. Julie nabádá Týnu, aby dala Jankovi jasně najevo, jestli s ním chce znovu začít chodit, nebo ne. Podle Julie v tom musí mít Janek zmatek. Týna je naopak přesvědčená, že v tom má Janek jasno, protože začíná chodit s Karolínou. Za Týnou dorazí Lukáš, protože mu slíbila vyjížďku na koních. Týna má moc práce, tak Lukáše odmítne.

Julie se domluví s Vildou, že Janka s Týnou zamknou a tím pádem budou muset být spolu. Ale Týna jejich lest prohlédne. A jasně Jankovi řekne, že jsou pouze obchodní partneři. Julie uvidí odcházet Karolínu od Janka z pokoje a hned na ni startuje, aby nechala Janka na pokoji. Neví, že ji Janek před tím vyhodil. Týna chce přehodnotit svůj vztah k Jankovi, uvažuje, že by mu dala ještě šanci. Jenže se dozví, že u něho byla Karolína.

Slunečná - 57. díl - Randění ve čtyřechVackovi přepsali část domu na Zdeňka, protože je vytáhnul z dluhů, když jim dal peníze, které dostal za prodej své vily. Lída má strach, aby Zdeněk nezačal zase blbnout a neprodal svoji část. A oni nepřišli o dům. Franta to považuje za blbost. Zdeněk se rozhodne, že Lídu vystraší a domluví se s Konvičkovou, že budou předstírat, že jsou milenci.

Lída může vylítnout z kůže, když najde v domě Konvičkovou, jak čeká na Zdeňka. Chce Konvičkovou vyhodit, ale Zdeněk zasáhne-je to i jeho dům a on si může pozvat, koho chce. Lída je přesvědčená, že chce Konvičková Zdeňka ulovit a získat třetinu jejich domu. A jde za Konvičkovou, která předstírá, že má se Zdeňkem poměr. Lída nevydrží napětí a rozmázne Konvičkové po obličej sýr.

Roman v rychlosti připravuje podklady pro „kšeft“, který mu John zakázal, chce ho uskutečnit za Johnovými zády. John se nečekaně vrací z nemocnice. Hana telefonuje Jankovi, aby Johna přemluvil k návratu do nemocnice. Janek to nechce řešit, John je dospělý, ví, co dělá. John zatípne Romanovi tu smlouvu, kterou tak pracně připravoval a Roman zuří.

Hana nabádá Johna, aby si dal na Romana pozor. Když se objeví Honzák kvůli Košutovi tak Johnovi tvrdí, že v tom má určitě prsty Roman. A ukáže se, že má pravdu. Vyfotí Romana s Honzákem. Neslyší ale, že Roman Honzákovi říká, že mu nebude donášet. Hana ukáže fotku Jankovi, který ji prosí, aby ji zatím neukazovala Johnovi. John na Romana nastoupí a dozví se, že Roman za jeho zády rozjel kšeft na tu smlouvu, co mu John zakázal.

John obrátí, protože zjistí, že tentokrát Roman udělal dobře, že ho neposlechl, vydělá totiž pět milionů. Kratinová začne žárlit na Kratinu. Erika si toho všimne a řekne Kratinové, že nemá důvod žárlit. Leda by sama měla máslo na hlavě. Kratinová si uvědomí, že má Erika pravdu. Jde za Bětou, aby jí dala nějaký bylinky, aby přestala myslet na Toma.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

57. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 5.11. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !