Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 58. díl - Kamarádka do deště

10. 11. 2020 | Televizní tipy
58. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 10.11. 2020. Karolína se od Janka dozvídá, že s ní nechce chodit, že má zájem jen o Týnu. Karolína nechápe, proč to Týně neřekne. A nabízí, že to Týně řekne sama. Janek to odmítá. Jenže do jejich rozhovoru vstoupí Týna, která si myslí, že si Janek s Karolínou začal. Karolína se ale pokouší o Janka dál. Jede s ním do Prahy.

Tam Jankovi řekne, že ji Týna viděla, jak šla od něho z pokoje, myslí si, že spolu spí. Janek se zlobí, že to Týně nevyvrátila. Karolína se brání, protože byla u toho, když Týna řekla, že už o Janka nemá zájem. Janek je z toho smutný. Lukáš mezi tím na statku Týnu políbí, ale Týna ho nechce. I Lukášovi je jasné, že je to kvůli Jankovi. Karolína pak řekne Týně, že je do Janka zamilovaná a Týna jí to schválí. Tvrdí, že o něho nemá zájem, protože si myslí, že mezi Jankem a Klárou je vztah.

Slunečná - 58. díl - Kamarádka do deštěTony prozradí Profesorovi, že si našel Šárku Hoškovou z Vřesníka, ale její otec jí nechce dovolit s Tonym chodit. Považuje ho za kriminálníka. Profesor mu nabízí, že mu pomůže otce Šárky získat na Tonyho stranu, ale Tony nechce. Domluví se s Cihelkou, že Šárčina otce přepadne, ale Tony je zachrání. Vyslechne je Roza a Cihelku vyhodí, protože nechce, aby se Tony dostal do průšvihu. Starý Hošek je obdivovat veteránů. Profesor dostane nápad. Společně s Rozou Hoškovi veterána tajně poškodí.

A. nabídnou Hoškovi, aby mu Tony veterána opravil. To se stane a Hošek si Tonyho oblíbí. Přitom se Profesor a Roza políbí.  Lída se hádá se Sylvou, které nepřišla polovina peněz za prodej minerálek. Lída peníze investovala do výroby a Sylva je naštvaná. Nelíbí se jí, že Lída si dělá s jejími penězi, co chce. Lída se chystá na trh, stejně jako celá Slunečná. Každý prodejce dává část zisku na dětský domov a Vackovi dávají každoročně nejvíc.

Lída se těší, že bude vyfocená v novinách. Jenže Sylva jí to překazí. Zamkne ji ve skladu a peníze předává ona. Je taky v novinách i televizi. Když se Lída dostane ze skladu tak zuří. A Sylva jí jasně řekne, že je to msta za to, jak jí nedala peníze. Tak ať na ni už nikdy nic nezkouší.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie L. Kodad

58. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 10.11. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !