Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Boj s nadváhou je otázka vůle, nikoli kouzel

1. 06. 2009 | Televizní tipy
Už pošesté se další účastníci pokusí bojovat s těžkou váhou pod dohledem Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka. Severomoravské kvarteto je zajímavé, motivované, čeká se boj rameno na rameni – těsný výsledek se předpokládá. Sledujte šestý Souboj v těžké váze na obrazovkách Televize Prima v pondělí 1. června ve 20.00!

Veronika Baťová a Jaroslav Imrich (oba 22 let) – mladý pár s roční holčičkou. Bydlí na sídlišti v Karviné a těší se na život bez přebytečných kilogramů. Hlavou rodiny je nesporně Veronika, dříve sekretářka, nyní na mateřské dovolené. Problémy s nadváhou měla od puberty, pak ještě přibrala v těhotenství a od té doby jí váha neukázala pod 124 kg! Ale mimochodem – zvítězila v soutěži MISS XXL! Jarek je na tom podobně, má o kilo méně a prý za to může otec kuchař, který ho naučil lásce k jídlům, která obezitu přímo přitahují! Jarek je opravář výtahů, v práci běhá po schodech nahoru dolů, ale tvrdí o sobě, že je spíš líný. Porazí svou lenost? Dokáže se vybičovat a splnit úkoly – snížit objem v pase, shodit tuk, být znovu fit?

Souboj v těžké váze - Boj s nadváhou je otázka vůle, nikoli kouzelAsi u obou platí: nedostatek pohybu, nezdravá životospráva. Do soutěže se přihlásili s vědomím, že je nejvyšší čas s nadváhou něco udělat. Ale až v jejím průběhu pochopili, že s obezitou budou muset bojovat především oni sami! Podaří se jim nakonec zvítězit? Pomůže konzultantka Kateřina? A hlavně – vydrží jim nový styl života i stravování?

Margita Berková má dvě děti, dceru Markétku a syna Honzu. A právě s ním vytvořila tým. Margitě je 37 let a váží 166 kg, její rekord je však neuvěřitelných 205 kg! Kuchařka, barmanka a pekařka se kvůli nadváze ocitla v invalidním důchodu. Spoléhá na svého konzultanta, na zázraky a kouzla, anebo ví, že všechno je o vůli a chtění?

Synovi Honzovi je sedmnáct a na rozdíl od matky problémy s nadváhou nemá – spíš opačné. Dal si proto předsevzetí, že se pokusí zapracovat na své figuře a pod vedením Petra Havlíčka nabere svalovou hmotu. Margita s Honzou žijí v městečku Budišov nad Budišínem. Margita si dala na začátku jasný cíl: Zhubnout minimálně patnáct kilo, zvednout si sebevědomí a najít si práci. Podaří se?

Oba týmy ušly v průběhu soutěže velký kus cesty, divák uvidí sám, že se soutěžícím změnily nejen postavy, ale i názory na jídelníček a představy o zdravém pohybu. Boj s obezitou se nevyhrává každý den. Sledujte proto Souboj v těžké váze v pondělí 1. června ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:
Souboj v těžké váze - Štítná žláza - to je prevít!
Souboj v těžké váze - F. Štverák: ,,Druhé zuby mi vypadly, čekám, až narostou ty třetí."
Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké váze
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Čeká nás Souboj v těžké váze!

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale jak vypěstovat tu vůli?
Obrázek uživatelky
profil
Tak tenhle dil jsem nevidela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles