Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Jsou dva, ale do auta se nevejdou

7. 06. 2009 | Televizní tipy
V dalším Souboji v těžké váze se dvě dámy ze Slovenska postaví proti dvou pánům moravákům. A že půjde o skutečně těžkou váhu není pochyb. Zatím co Nikol a Laďka by rády zhubly a seznámily se s nějakým mužem, přání Pavla a Rudolfa jsou poněkud prozaičtější. Chtěli by se spolu jednou svézt autem, zatím se do něj spolu nevejdou. Nenechte si ujít další Souboj v těžké váze v pondělí 8. června ve 20.00 na Primě!

Nikol Sapáková (33) ani Laďka Cyroňová (55) nejsou žádné zakřiknuté žabky. Nicol je vojačka z povolání s neustále dobrou náladou, energická, odhodlaná, možná i trochu tvrdohlavá. Chtěla by zhubnout, protože se chce hezky oblékat. Stále nosí džíny a mikiny, uniformu v práci zrovna nedopne. Je sama a proto by se chtěla s někým seznámit. Nikol se snaží hubnout už od sedmi let. Vystřídala už mnoho diet, nejlépe zafungovala beztučná dieta, držela ji rok, ale po měsíci zase klasicky přibrala všechno. Také jí zabíralo když jezdila do práce 20 km na kole a zpět a také, když hodinu denně jezdila na rotopedu a večer nejedla. Za sebou má také balení do igelitu, různé bylinky a prášky. To všechno ale bylo neúspěšné. Bude tentokrát úspěšnější?

Souboj v těžké váze - Jsou dva, ale do auta se nevejdouLaďka Cyroňová, vyučená kuchařka, rozvedená, a navíc už 6 let bez zaměstnání! Žije sama, jen s kocourem, nemá pohyb, nechodí skoro nikam, jen přibírá a přibírá... Také by se chtěla s někým seznámit – a možná by i o práci spíš zavadila jako štíhlá. Nejmladší dcera ji nutila k pohybu, dokud bydlela s ní: chodily spolu cvičit, plavat – od jejího odchodu nemá pro tyhle aktivity parťačku. Celé dny tráví doma a šije polštářky. A zdraví ? Chronický vřed na dvanácterníku, nemá žlučník, bolí jí kyčle, má vysoký krevní tlak a tak pododobně. Chtěla by zhubnout, ale bude mít dost vůle, až zjistí, že tu námahu za ni nikdo nepodstoupí?

Pavol Stráňova (35) a Rudolf Kučak (29), budou děvčatům ze severu Moravy obtížnými protivníky. Pavol, klasický venkovský kluk, který umí vzít za práci – ale i za jídlo! - je komunikativní, srdečný,  tak trochu srandista. Už odmalička měl nadváhu. Snažil se zhubnout, už mockrát, všelijakými koktejly, pak nejedl žádné pečivo, potraviny bez tuků, to sice zhubl, ale vždycky se to zas vrátilo. Jeho maximální váha byla 194 kg, po dietě zhubnul 40 kg a zase se mu to vrací. Má rád sport, občas chodí hrát basket, nebo do bazénu, ale má rád taky úplně všechno k snědku, ale navíc – jako správný „chalan“ z dědiny miluje zabijačku!

Do soutěže se přihlásil s kamarádem, o kterém říká, že vypadá jako drsňák, ale že tím hlavně zakrývá dobré srdce. Jejich snem je svézt se jednou spolu autem, zatím se do něj spolu nevejdou. Rudolf Kučak je svobodný, vyučený kuchař, nyní pracuje jako taxikář. I Rudolf od dětství rád papal. Ze své vizáže je hodně nervózní, obtěžuje ho, že se nemůže oblékat, jak bys se mu líbilo.

Tak se necháme překvapit, co na tyhle zvyky vymyslí bojovníci za zdravý životní styl doktorka Kateřina Cajthamlová s inženýrem Petrem Havlíčkem. Sledujte Souboj v těžké váze v pondělí 8. června ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:
Souboj v těřké váze - Boj s nadváhou je otázka vůle, nikoli kouzel
Souboj v těžké váze - Štítná žláza - to je prevít!
Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké váze
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břichod od krve!
Souboj v těžké váze - F. Štverák: ,,Druhé zuby mi vypadly, čekám, až narostou ty třetí."
Čeká nás Souboj v těžké váze!

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !