Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Podpora rodiny je v boji s obezitou důležitá

15. 06. 2009 | Televizní tipy
Poslední čtyři soutěžící Souboje v těžké váze vstupují před kamery kvůli nadbytečným kilogramům. Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček koučují, radí, vymýšlejí. Dvojice soupeřících již tradičně až v průběhu boje s obezitou poznávají, že všechna námaha bude jen a jen na nich. Další severomoravské kvarteto žije šťastně – až na tu nadváhu. Právě proto je jejich motivace opravdu vysoká. Zdravotní komplikace spojené s obezitou nejsou žádné plané strašení! Sledujte poslední díl první řady Souboje v těžké váze na obrazovkách Televize Prima v pondělí 15. června ve 20.00!

Manželé Miroslav (46) a Marta (47) Pěčkovi si svou nadváhu neuvědomovali – přibírali spolu, svorně... Do chvíle, než obezita začala ovlivňovat jejich zdravotní stav. Mají vysoký krevní tlak a Marta tak velké bolesti v zádech, že už ani prášky nepomáhají! Mirek, vášnivý ochotník a gurmán milující všechna jídla své ženy, dělá obchodního zástupce. Celý den je v autě – na jídlo se vrhá až večer, v klidu. Nesportuje. Pro Martu je denním chlebem nepravidelná a nezdravá strava. Dokážou se manželé vzdát části své pohody?

Souboj v těžké váze - Podpora rodiny je v boji s obezitou důležitáJan Hrachovec (55) a Jiří Slavík (30) jsou také příbuzní – tchán se zetěm. Oba jsou rovněž šťastní se svými ženami, mají spokojené domácnosti. Zdravotní testy ale ukázaly vysoký cholesterol, zvýšenou hladinu cukru, dnu. Nebude to lehké. Honza i Jirka žijí v jednom domě. Starají se o ně milující ženy, které teď ale chtějí hubnout také. I oni budou muset překonat gravitaci domácí pohody.

Oba týmy se v průběhu soutěže hodně naučily, soutěžícím se změnily nejen hmotnosti a míry, ale i názory na jídelníček a představy o zdravém pohybu.

Sledujte Souboj v těžké váze v pondělí 15. června ve 20.00 na Primě!

Čtěte také:
Souboj v těžké váze - Jsou dva, ale do auta se nevejdou
Souboj v těžké váze - Boj s nadváhou je otázka vůle, nikoli kouzel
Souboj v těžké váze - Štítná žláza - to je prevít!
Souboj v těžké váze - Čtyři ženy čeká Souboj v těžké váze
Souboj v těžké váze - Za tři měsíce přibral 35 kilo, popraskalo mu břicho do krve!
Čeká nás Souboj v těžké váze!

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !