Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem

25. 09. 2011 | Televizní tipy
Až do nejintimnějších detailů zajde třetí příběh z filmového cyklu Soukromé pasti 2, v němž ztvárnil hlavní roli idol žen a dívek Vojtěch Dyk. Jeho hrdina se stane hříčkou v rukách dvou dívek, které se utkají o místo po jeho boku.

Opravdu se dá muž vmanipulovat do ženské představy o životě? Touto otázkou se zabývá další příběh ze života nazvaný Útěk, který vysílá televize Nova v neděli 25. září 2011 od 20 hodin.

Třetí premiérový příběh z cyklu Soukromé pasti 2 nazvaný Útěk uvede televize Nova v neděli 25. září 2011 ve 20 hodin. Příběh mladého úspěšného fotografa, zmítaného city a povinnostmi mezi dvěma ženami, natočil podle scénáře Lenky Wimmerové režisér Dan Wlodarczyk. Hlavní role mistrně ztvárnili Vojtěch Dyk, Kristýna Podzimková a Barbora Poláková. Dále diváci uvidí mimo jiné Jiřího Mádla, Miss ČR 1999 Helenu Houdovou, Evu Režnarovou či Petru Špindlerovou.

Jakub a Petra mají život před sebou. Oba fotografují, každý vidí svět trochu jinak, ale vzájemně se skvěle doplňují. Studují vysokou školu a zatím moc neřeší, co bude dál, ale než se zabouchnou dveře taxíku, který má odvézt Petru na letiště, aby odletěla na tři měsíce na stáž do Barcelony, požádá ji Jakub spontánně o ruku. Jakuba v tu chvíli vůbec nenapadne, že by mu život mohla úplně změnit holka, kterou včera s Petrou poznali, a poté, co se úplně opila na vernisáži Jakubových fotek, ji odvezli do svého ateliéru a nechali ji tam přespat.

Ambiciózní holka z Uherského Hradiště má pro Jakuba nějaký kšeft a taky slabost. Tak velkou, že udělá všechno pro to, aby ho svedla. Jakub to pokládá za úlet. Netuší, že to je teprve začátek. Než se stačí vzpamatovat a vzepřít, žije s Anežkou v řadovém domku, bere podřadné kšefty a řeší, jaké budou na stěně dětského pokojíčku tapety. Ale tohle nechtěl!

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem:

Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem
Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem
Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem
Soukromé pasti - erotické scény s Vojtou Dykem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !