Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soukromé pasti - Ukradená spermie

11. 10. 2013 | Televizní tipy
Nový díl cyklu Soukromé pasti nese název Ukradená spermie a sledovat jej můžete v pátek 11.10. 2013. Natálie pracuje v Centru asistované reprodukce. Denně se potkává s nastávajícími maminkami a stále víc touží po dítěti. Má přítele Marka, ale on chce ještě užívat volnosti a svobody, předtím než si založí rodinu. Všechny rozhovory o těhotenství ho dost stresují.

Natálie v dalším dílu cyklu Soukromé pasti s datem 11.10. 2013 vynechá antikoncepci, ale početí se nedostavuje. Nechá se tedy vyšetřit a zjistí, že je v pořádku. Chyba je zřejmě na straně Marka. Když mu to řekne, Marek je rozzloben, pohádají se, nicméně se nechá přemluvit a jde na testy. Tam se zjistí, že jeho spermie jsou pomalé, a tedy oplodnění stykem je velmi málo pravděpodobné.

Soukromé pasti - Ukradená spermieJeho sperma nechá v dalším dílu cyklu Soukromé pasti s datem 11.10. 2013 dívka zmrazit a snaží se s Markem řešit, co dál. Pro Marka je to velké dilema, a tak často vysedává v baru, kde se zakouká do přitažlivé barmanky. Dokonce se s ní i vyspí. Druhý den vyvolá hádku, po které odejde z domova. Natálie nevěří, že by ji opustil nadobro, a tak prosí kolegyni z práce, aby jí pomohla s umělým oplodněním. Ta souhlasí pouze za předpokladu, že Marek o tom bude vědět.

Natálie v dalším dílu cyklu Soukromé pasti s datem 11.10. 2013 stále čeká na Marka, ale když ho zahlédne s barmankou, ví, že je konec. Její touha po dítěti je tak silná, že v práci tvrdí, že Marek s oplodněním souhlasí. Po několika měsících těhotenství napíše Natálie Markovi, že čeká jeho dítě a že se chce sejít. Marek zuří. Ví, že použila jeho sperma, ale až dva měsíce poté, co od ní odešel.

Chce ji zažalovat. Když se dítě narodí, Natálie ho neuvede jako otce, a tak není důvod, proč se soudit. Markova matka nabádá syna, aby se šel na dítě podívat. Při setkání se mu Natálie omluví s tím, že nechce po něm vůbec nic a že ho nikdy jako otce dítěte uvádět nebude. Marek zmateně odchází, nedokáže její touhu po dítěti pochopit.

O cyklu Soukromé pasti:


Hrají B. Kohoutová, M. Etzler, V. Hybnerová, F. Tomsa a další. Režie P. Slavík (2008)

Sledujte další díl cyklu Soukromé pasti vysílaný
v pátek 11.10. 2013 od 21:30 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zaujímavé, oplatí sa pozrieť
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles