Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžící reality show VyVolení byli evakuováni!

25. 09. 2007 | Televizní tipy
Štáb reality show VyVolení – Noví hrdinové musí řešit další problém. V sobotu večer se snažila René odlehčit napjatou atmosféru před Duelem. Použila práškový hasicí přístroj a zahrála si na Soptíka, když hasila neexistující oheň.

„Hoří, pozor, hoří!“ volala z legrace René. To vše se stalo necelé dvě minuty před vstupem do živého vysílání. Tereze Pergnerové se tak naskytl nečekaný pohled. „Viděla jsem bílo, jen mlhu. Nevěděla jsem, co se stalo. VyVolení mi pak vše vysvětlili,“ řekla Tereza Pergnerová. V tu chvíli ještě nikdo nečekal, jaké následky tato „legrace“ bude mít.

VyVolení-noví hrdinové Bezprostředně po Duelu byli VyVolení evakuováni na terasu. „Ve Vile se musela udělat mimořádná kontrola techniky včetně kamer. Hasicí přístroj, který René ve Vile použila, byl práškový. Malé částice se přitom mohou velmi snadno dostat do citlivého mechanismu kamer. Kolik prášku se do nich dostalo a jaké to bude mít následky, budeme vědět v nejbližších dnech,“ řekl tiskový mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík. „V těchto dnech probíhají důkladné kontroly. Podle slov technika může být škoda v řádu až několika milionů korun. V tuto chvíli ale nechceme předbíhat. Uvidíme, jaké bude konečné stanovisko odborníků,“ dodal.

Od sobotního večera jsou tedy VyVolení zavřeni pouze na terase. K dispozici mají zahradu, technickou místnost, kde je pračka, sušička a toaleta, a dále saunu. Někteří to již zvládají velmi těžce. Nemají k dispozici své oblečení, kosmetiku a pohodlí pod střechou. „Část soutěžících spí pod širákem na terase. Ti méně odvážní si ustelou v sauně,“ prozrazuje Ladislav Pavlík. Už nyní se na soutěžících projevuje to, jak tuto situaci špatně zvládají. „Tohle se přece nedá vydržet! Už tak jsme tady stísnění. Tolik lidí na tak malém prostoru. A to nás zavřou ještě na zahradu. Já se tady zblázním!“ křičel včera Dominik. To ještě netušil, že se zdaleka neblíží vysvobození v podobě zvednutí rolety a volného vstupu do Vily. „Může to trvat ještě několik dnů a termín nezávisí jen na opravách kamer. Musíme také z Vily odstranit všechen prášek, který tam v sobotu večer zůstal. Nechceme ohrozit zdraví soutěžících,“ řekl Pavlík.



Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkk tomuto článku se asi žádný komentář nehodí asi jsem stara ,nebo tomu nerozumím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles