Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžní páry nové reality show Dům snů

1. 09. 2009 | Televizní tipy
Od května se deset párů soutěžicích podílelo na výstavbě nízkoenergetické dřevostavby. Páry sice společně dům postavily, získat ho však může jen jeden. Kdo to bude záleží na vás.

Lucie (22) a Jan (28)
Lucie a Jan přijeli z Terezína, ona pracuje jako technickoadministrativní pracovnice na mateřské a on je zámečník, tesař a kovář. Seznámili se spolu v restauraci, žijí spolu 5 let a manželé jsou 4 roky. Mají dvě děti, Jan má ještě dceru z přechozího vztahu a bydlí v podnájmu. Ona miluje ruční práce a výrobu bižuterie, on miluje historické bitvy – člen rakousko-uherského pěšího regimentu KVH Terezín.

Dana (45) a Robert (49)
Dana a Robert přijeli z Prahy, ona je vyučená zahradnice, ale v současnosti pracuje jako produkční, on je nezaměstnaný kuchař. Znají se 7 let a žijí spolu 5 let v 1 + kk. Z předchozích vztahů má ona 2 děti a on 5 dětí, Dana už je i babičkou má 1,5roční vnučku. Ona miluje psy, tanec, hudbu a práci se dřevem a on rád plave, soutěží a hraje PC hry.

Soutěžní páry nové reality show Dům snůIvana (37) a Radek (30)
Ivana a Radek přijeli ze Sedlčan, ona je servírka v současné době na mateřské a on je číšník. Seznámili se jak jinak než v hospodě a žijí spolu 5 let.
Mají spolu 2 děti a bydlí v domě, patřícím partnerčině sestře a otci. Ona má ráda power jógu a řízení automobilu, on hraje na klavír a miluje své PC.

Helena (36) a Jiří (28)
Helena a Jiří přijeli z Prahy, ona je barmanka v současnosti na mateřské a on je pracovník zákaznického servisu. Seznámili se v prodejně Večerka, v níž partner pracoval, žijí spolu 3 roky a mají 1 dítě. Bydlí v jedné místnosti s dítětem a psem. Ona má ráda pohyb všeho druhu a svého pejska, on je vášnivý rybář.

Dana (29) a Jan (33)
Dana a Jan přijeli z Prahy, ona je administrativní pracovnice v současnosti na mateřské a on je kuchař - číšník. Seznámili se v restauraci na baru, znají se 13 let a 8 let jsou manželé. Mají spolu 2 děti a bydlí v rodinném domku s prarodiči. Ona ráda vaří, maluje a sportuje, on je vášnivý modelář

Martina (40) a Filip (23)
Martina a Filip přijeli z Prahy, ona je vyučená kadeřnice v současnosti pracuje jako servírka, on je instalatér. Žijí spolu 3 roky v podnájmu a ona má 2 děti z předchozího vztahu. Poznali se v sázkové kanceláři, v níž dřív partnerka pracovala. Společnými koníčky jsou sport a zvířata, on rád sází. Je mezi nimi největší věkový rozdíl ze všech soutěžních párů.

Romana (24) a Antonín (30)
Romana a Antonín přijeli z Mostu, ona je pokladní v současnosti na mateřské a on je výklopný na šachtě, dřevorubec. Seznámili se na inzerát, znají se 3 roky a 2 roky jsou manželé. Mají spolu 2 děti a bydlí v pronájmu. Ona má ráda výlety a plavání, on je domácí kutil.

Lenka (22) a Aleš (24)
Lenka a Aleš přijeli z Milovic, ona je prodavačka v současnosti na mateřské a on je servisní technik. Poznali se na internetové seznamce, znají se 4 roky a 2 roky jsou manželé. Mají 1,5ročního syna a žijí ve vybydleném bytě po sovětské armádě. Ona ráda vyšívá a miluje koně a on je domácí kutil

Iva (23) a Lukáš (28)
Iva a Lukáš přijeli z Ostravy, ona je budoucí učitelka a on je student vysoké školy báňské. Znají se 6 let, žijí spolu 3 roky v panelákovém bytě s rodiči Lukáše. Lukáš se prý nechce nikdy oženit.
 
Zuzana (25) a Ondřej (21)
Zuzana a Ondřej přijeli z Prahy, ona je asistentka ředitele a on je student. Seznámili se v práci a oba milují hory. Žijí spolu necelé dva roky a bydlí v bytě 3+1 s dalšími 3 spolubydlícími.


Čtěte také:
Dům snů – nová reality show už má své lidi
O dům snů bojuje 10 párů, získá ho jen jeden

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Soutěžní páry nové reality show Dům snů:

Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
Soutěžní páry nové reality show Dům snů
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
máte pravdu je to drsný.
Obrázek uživatelky
profil
Je to dost drsný já bych do toho asi nešla.Nevydržím bez dětí ani den.Natož tak dlouhoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to na můj vkus bude asi dost "drsná" show...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles