Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu

3. 11. 2013 | Televizní tipy
Dobrodružné putování malého Matěje Špačka do míst, kterými protéká čas každého z nás. Zbrusu nový výpravný fantazijní seriál Špačkovi v síti času pokračuje 11. dílem Garibaldini v pyžamu . (2013).

Děj seriálu Špačkovi v síti času nabírá jedenáctým dílem spád připomínající spěchající potok uprostřed jarního tání. Povězme si tedy alespoň to nejpodstatnější.

Kufr s bývalým ředitelem zásvětního úřadu Garibaldinim je uložen v 11. sílu seriálu Špačkovi v síti času v úschovně zavazadel na letišti. Vypraví se tam pro něj hned dvě expedice. Tu první tvoří děti v čele s Klementýnkou, která je vedena pochopitelnou touhou osvobodit svého papá. Druhou, mnohem lépe vyzbrojenou, potom maníci z posádky madam Macháčkové.

Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamuJistě nás nepřekvapí, že kufru se zmocní ti druzí z obou zájemců. Kufr se tak ocitá v sanatoriu pro VIP pacienty. Zajímavé je, že jeho nedobrovolnému obyvateli Garibaldinimu se podaří dostat z kufru ven. Jak si povede v sanatoriu v 11. sílu seriálu Špačkovi v síti času? No, víme všichni, že to nebude mít snadné..

Stejné sanatorium opět po čase navštíví Klaun. Personál sanatoria se postará o drobnou úpravu jeho oděvu. Jakou asi?

Bertík, jinak duch Alberta Einsteina, se vrací v 11. sílu seriálu Špačkovi v síti času shůry. Je "srdečně" vítán Číslem 205 a současně je pověřen zavedením digitalizace dat. Podaří se mu to, i když zadavatel zapomněl na jednu ze základních podmínek, totiž, že v Zásvětí není zaveden elektrický proud? Slíbená odměna ale nutí Bertíka i tento nesplnitelný úkol přijmout. Má se za to setkat s Garibaldinim a s Klementýnou.

V 11. sílu seriálu Špačkovi v síti času v Zásvětním paláci probíhá likvidace sbírek ztracených hraček. V reálném světě se děti pouhou náhodou setkají na letišti se Samovým otcem, jinak oddaným policajtem Blažkem. Tehdy, přesněji ve chvíli, kdy malý a vlastně v tuto chvíli ještě nenarozený Matěj Špaček začne mizet, protože mu "docházejí baterky", pronese policajt Blažek památná slova: "Vyzývám tě, abys toho nechal! Ve jménu přírodního zákona!"  

Jinak je toho, co stojí v tomto dílu za povšimnutí, ještě mnohem víc, např. pravý i nepravý pacient z Francie, Garibaldini v pyžamu atd.
A tak vám, nejen při sledování seriálu, přejeme: Dobrý čas!

11. díl Špačkovi v síti času - Garibaldini v pyžamu uvidíte 3.11. 2013 od 18,10 hodin na ČT :D!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu:

Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
Špačkovi v síti času 11. díl - Garibaldini v pyžamu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda