Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Spravedlnost v krvi již brzy v televizi

5. 09. 2011 | Televizní tipy
Seriál Spravedlnost v krvi se věnuje osudům několika generací policejní rodiny Reaganových z New Yorku. Francis „Frank“ Reagan (Tom Selleck) je policejní ředitel a hlava klanu. Obou povinností se snaží zhostit diplomaticky, politické čachry a zásahy jeho otce mu to ovšem příliš neusnadňují.

Než se přidal k  policii, jako příslušník námořnictva prošel vietnamskou válkou. Je vdovec a v současnosti má poměr s reportérkou Kelly (Andrea Rothová), která se od něj snaží získat pikantní příběhy ještě dříve, než proniknou na veřejnost. Frank má čtyři dospělé děti: Dannyho, Erin, Jamieho a Josepha.

Jeho chloubou i starostí je Danny (Donnie Wahlberg), špičkový detektiv, který je někdy příliš paličatý a nedodržuje předpisy. Danny také sloužil u námořnictva a zažil boje v Iráku. Je spravedlnost v krviženatý s Lindou (Amy Carlsonová) a mají dva syny.

Jediná dcera Erin (Bridget Moynahanová) pracuje na státním zastupitelství na Manhattanu, kde stíhá mnoho zločinců, které Danny zatkl. Erin radí otci i bratrům v právních záležitostech. Čerstvě se rozvedla a vychovává dceru Nicky.

Nejmladší syn Jamie (Will Estes) nedávno dostudoval práva na Harvardu. Lukrativní právnické kariéry se však vzdal, v duchu rodinné tradice se dal k policii. Právě dokončil policejní akademii a jako zelenáč se zaučuje ve funkci policejního důstojníka u seržanta Anthonyho Renzulliho, který je drsný, avšak férový. Navíc si myslí, že má Jamie potenciál stát se dobrým policistou. Jamie byl zasnoubený se Sydney (Dylan Mooreová), spolužačkou z Harvardu, ale dala mu košem.

Henry (Len Cariou) je Frankův otec a bývalý policejní ředitel, který se synovi a vnoučatům snaží radit. Frankův prostřední syn Joe byl také policejní detektiv a zemřel při výkonu služby, když se zapletl do vyšetřování FBI. Zkorumpovaní policisté ho zavraždili v momentě, kdy byl příliš blízko jejich odhalení.

Jamiemu se náhle změní život, když ho FBI požádá, aby se zapojil to utajené operace a pokračoval v Joeově pátrání. Jamie se proto se sestrou Erin tajně pustí do vyšetřování podezřelé skupiny zkorumpovaných policistů, kteří si říkají Modří templáři. Ani jejich otec netuší, jak to ovlivní osudy celé rodiny.

Herci seriálu Spravedlnost v krvi


Tom Selleck (Francis „Frank“ Reagan)
Thomas William „Tom“ Selleck se narodil v roce 1945 a nejvíce ho proslavila role Thomase Magnuma v seriálu Magnum PI z osmdesátých let. Také hraje Jesseho Stonea v sérii televizních filmů podle románů Roberta B. Parkera. Jeho nejúspěšnějším snímkem byla komedie Tři muži a nemluvně z roku 1987. V 90. letech hrál Moničina přítele v seriálu Přátelé. Ve filmografii má desítky rolí. Díky svému gentlemansky šarmantnímu vzhledu většinou hraje detektivy, drsné chlápky nebo sympatické darebáky. 

spravedlnost v krviDonnie Wahlberg (Danny Reagan)
Donnie je všestranný umělec a nevěnuje se jen herectví. Jako první mu získala přízeň médií hudba. Byl jedním z členů skupiny New Kids On The Block, která se nedávno úspěšně vrátila s novým albem a světovým koncertním turné. V 90. letech začal hrát v kvalitních dílech, jako byly snímky Výkupné, Střela, Šestý smysl, série Saw a slavný seriál Bratrstvo neohrožených. Jeho mladším bratrem je americký herec Mark Wahlberg alias Marky Mark.

Will Estes (Jamie Reagan)

Will se narodil roku 1978 v kalifornském Los Angeles. Od dětství hrál v reklamách. Zvítězil v konkurzu na roli v seriálu The New Lassie, v němž porazil 700 konkurentů. První zásadní filmová role přišla v roce 2000 ve filmu Ponorka U-571. Tam si ho všiml zpěvák Jon Bon Jovi a obsadil ho do svého videoklipu It’s My Life. Dodnes tato role patří k Willovým nejoblíbenějším.

Bridget Moynahanová (Erin Reagan Boyleová)
Kathryn Bridget Moynahanová se narodila 21. září 1972 a jako dítě excelovala ve sportech. Když se vydala hledat slávu do New Yorku, začala s modelingem a během 90. let se objevila v mnoha módních časopisech. Její první rolí byla Natasha v Sexu ve městě. Na plátně se pak prosadila ve filmu Divoké kočky. Rovněž si zahrála ve filmech Lásce na stopě, Nejhorší obavy, Já, robot nebo Obchodník se smrtí.

Zajímavosti seriálu Spravedlnost v krvi


- Seriál Spravedlnost v krvi bude mít druhou sérii.
- Spravedlnost v krvi se natáčí v New Yorku a kritici oceňují autentické lokace.
- Hudbu složil Mark Snow, proslavený z Akt X.
- Len Cariou, který hraje Frankova otce, je jen o pět let starší než Tom Selleck.

Zdroj: TV PRima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !