Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!

5. 02. 2012 | Televizní tipy
Hrdinové Kriminálky Anděl jsou zpět! Už v pondělí startuje třetí řada oblíbeného seriálu. V novém pokračování dohlédne na zkušený tým kriminalistů pod vedením majora Tomečka (Martin Stropnický) nová šéfová – podplukovnice Dagmar Kopecká (Ivana Chýlková).

Diváci se mohou také těšit na nová netradiční prostředí a řadu zajímavých případů. Kriminálka Anděl startuje už v pondělí 6. února ve 20.00! Pokračování divácky úspěšné série z prostředí fiktivní pražské kriminálky nabídne opět příběhy inspirované skutečnými kriminálními případy. V hlavních rolích se představí Martin Stropnický, Marek Taclík, Helena Dvořáková, David Švehlík či nově příchozí Ivana Chýlková.

Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!Základem Kriminálky Anděl jsou zajímavé zápletky popisující závažné kriminální činy. V každé epizodě vyřeší hrdinové jeden případ, ale jen výjimečně se jedná o velký organizovaný zločin, mafii či drogy. Nejčastěji jsou to případy, které by se mohly stát „u vás za rohem“.
„Naším cílem bylo, aby každá epizoda přinesla jiné prostředí, jiný zločin a pokud možno překvapivou motivaci pachatele. Naší autorskou ambicí je, aby to byly detektivky odrážející témata, jimiž žije současná společnost,“ říká kreativní producent Tomáš Feřtek.

Třetí série příběhů potvrzuje, že Kriminálka Anděl je výjimečná především svým obrazovým zpracováním. Přestože jde o televizní formát, je natáčena a vyprávěna filmovým způsobem, s nadprůměrným důrazem na obrazovou kvalitu. Vysokou oblibu si kromě atraktivních kriminálních případů získal seriál i díky využití moderních vyprávěcích postupů, flashbacků, dynamického střihu i kamery. Praha se v pojetí tvůrců seriálu mění v těkavé, rychlé a temné město, v jehož zákoutích se odehrávají věci, které obvykle přehlížíme.

Na podzim roku 2008, kdy televize odvysílala první sérii, slavila Kriminálka Anděl u diváků velké úspěchy. Průměrně si seriál našlo 48,97% diváků v cílové skupině D 15-54.

Premiérovou třetí řadu seriálu Kriminálka Anděl můžete sledovat od pondělí 6. února 2012 v hlavním vysílacím čase na Nově!   


Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!:

Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!
Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!
Start třetí řady seriálu Kriminálka Anděl už v pondělí večer!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !