Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svěží design ve starém paneláku

6. 11. 2010 | Televizní tipy

Jak si poradí designéři Karolína Reslerová a Petr Záluský s proměnou obýváku a kuchyňského koutu u paní Chodorové, milovnice přírody? Podaří se jim změnit tvář panelového bytu k nepoznání?

Paní Věra žije v panelovém domě v Kralupech nad Vltavou. Její byt se zrodil v 60. letech a je podélně rozdělen na dvě úzké místnosti. Když se do nich umístí vše, co by nemělo chybět v komfortní domácnosti, nezbývá už moc dalšího prostoru. Jak se designéři poperou s nedostatkem místa?

Měnit se bude obývák a kuchyňský kout, který je v dezolátním stavu. Jelikož žije paní Chodorová sama, nemohla si změny dovolit. Nezvládla by je ani finančně, ani fyzicky. Většina prvků je tedy původních, dokonce nechybí umakartové jádro. Jak se dá při rekonstrukci předpřipravit tato noční můra všech designérů k výstavbě zděné varianty?

Hlavní nevýhodami jsou nevhodné rozvržení bytu, špatná větratelnost a málo denního světla. Jakými způsoby lze prosvětlit interiér? A za jakých okolností je možno řezat do panelu?

Paní majitelka má ráda přírodu a tvrdí, že se „narodila se zelenými prsty“. Dokážou designéři vytvořit přírodní, ale zároveň moderní interiér?

Jak se může změnit paneláková klasika ve vkusný a prosvětlený prostor, sledujte v sobotu 6. listopadu od 18.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kvalitná zmena
Obrázek uživatelky
profil
........se da udelat hezky bytecek
Obrázek uživatelky
profil
je to fak hnus neni něco lepši?
Obrázek uživatelky
profil
Dívala jsem se a změna byla nádherná.Hned bych to brala.
Obrázek uživatelky
profil
Změna byla úžasnáSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles