Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov

30. 03. 2013 | Televizní tipy
V sobotu 30.3. 2013 se diváci TV Barrandov mohou těšit na první díl nové talk show Aleše Cibulky, která nese název Sejdeme se na Cibulce. Pořad slibuje zábavné setkání zajímavých osobností, jež na jeden večer spojí jedno společné téma. Sejdeme se na Cibulce bude TV Barrandov vysílat pravidelně každou sobotu v hlavním vysílacím čase.

Sejdeme se na Cibulce nově na TV Barrandov:


Talk show Sejdeme se na Cibulce je postavena nejen na výkonu oblíbeného moderátora, ale zárukou úspěchu je podle Aleše Cibulky i správný výběr hostů. „Do každého dílu si zvu čtyři nebo pět známých osobností, které volně hovoří na určité téma, k němuž mají velmi blízko. O zajímavé postřehy a vyprávění tak nebývá nouze,“ říká moderátor talk show Sejdeme se na Cibulce, kterou nově vysílá TV Barrandov.

Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV BarrandovV čem je Sejdeme se na Cibulce odlišné od konkurenčních talk show? Velký rozdíl je v tom, že u Aleše Cibulky přijdou hosté na jeviště v rychlém sledu po sobě a více než polovinu pořadu stráví na scéně všichni. „Nevěnuji se hostům odděleně, jednomu po druhém, naopak jsem rád, když tam sedíme dohromady, protože se tím vytváří neopakovatelné interakce a dialogy,“ prozrazuje moderátor.

Dalším neobvyklým prvkem show Sejdeme se na Cibulce, kterou nově vysílá TV Barrandov, jsou záběry ze zákulisí těsně před začátkem pořadu. Divák má tak jedinečnou šanci vidět, jak to vypadá mimo scénu. Hned v prvním díle například Aleš Cibulka své hosty překvapivě nenašel v šatně, nýbrž v divadelním baru. „Unikátní záběry vznikly i po oficiálním konci natáčení, nic netušící hosté tak na sebe prozradí věci, které měly původně zůstat divákovi utajeny,“ prozrazuje Cibulka.

První díl show Sejdeme se na Cibulce hostitel věnoval svým kolegům-moderátorům. Pozvání přijali Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec a Lumír Olšovský. Úvodní díl nového pořadu Sejdeme se na Cibulce pak svou účastí ozdobí i opravdová moderátorská legenda, paní Kamila Moučková. V druhém díle se Aleš Cibulka pokusí zjistit, jaké to je žít se slavnou osobností. Pomohou mu v tom zpěvačka Eva Pilarová a její manžel Jan Kolomazník a Pavel Trávníček s přítelkyní Monikou. Odborné rady pak dodá psycholog Petr Šmolka.

Pořad Sejdeme se na Cibulce se natáčí v Divadle u Hasičů, takže diváci TV Barrandov si mohou koupit na představení lístky a přímo se účastnit natáčení tohoto zábavného pořadu.

Nová talk show Sejdeme se na Cibulce uvede
poprvé TV Barrandov již v sobotu 30.3. 2013


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov:

Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov
Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov
Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov
Talkshow Sejdeme se na Cibulce na TV Barrandov
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám moc ráda pořady, které uvádí A. Cibulka, a nebo i jen dokumety co provází slovem. Jeho projev je velmi inteligentí a má jemný slušný humor, který se mi opravdu líbí.
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem se dívala a Aleš i jeho hosté byli super.
Obrázek uživatelky
profil
Dívala jsem se a bylo to pěkné.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky mám ráda pořady o pokecu s osobnostmiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ráda se podívám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles