Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táta na plný úvazek - 12.12. 2016

12. 12. 2016 | Televizní tipy
Péče o malé děti znamená plné pracovní nasazení a neustálou pozornost. Co se stane, když maminky přenechají děti i dům svým partnerům a vyrazí na dámskou jízdu k moři? Celou domácnost musí zvládnout tátové.A to leckdy opravdu není hračka! Aby tuto zkoušku zvládli muži se ctí, musejí se z nich stát tátové na plný úvazek. Jak to dopadne, uvidí diváci v dalším díle stejnojmenné show televize Prima již v pondělí 12.12. 2016 ve 21.35.

Táta na plný úvazek - 12.12. 2016:


Táta na plný úvazek - 12.12. 2016Michala Antoše z Chocně a Václava Kmoníčka z Borové u Poličky opustí jejich partnerky Radka Antošová a Olga Vostřelová na celý týden. Oba si tak vyzkouší, jak těžké a únavné je starat se, aby děti byly najezené, vykoupané, spokojené, aby byl doma pořádek a panovala v něm harmonie. Mají to o to složitější, že je čas prázdnin a děti tak budou mít na starost neustále. Zvládne se Vašek postarat o děti a hospodářství s nemocným koněm? Dokáže Michal Radce, že jí zvládne v péči o rodinu plně zastat?

Obchodní zástupce Michal (38) s manželkou, učitelkou Radkou (36) žijí klasickým městským způsobem. Největší časovou zátěží rodiny je koníček malého Petra (10), který je hokejovým gólmanem s velmi slibnou kariérou, kterou žije celá rodina. Jeho mladší sestra Michaela (6) je typická princezna. Pracující rodiče nemají času nazbyt, Michal se snaží zabezpečit vše potřebné, Radka po práci pak přebírá i starost o domácnost. Vadí jí však, že manžel večer místo pomoci s dětmi kouká na televizi a chodí se kolem něj po špičkách. Je ráda, že s kamarádkou Olgou může alespoň na týden „vypnout“.

Vašek (48) žije v domku s hospodářstvím na vesnici, pracuje v lese a živí se ještě muzikou. Hudbou žije i celá jeho rodina. On sám je kytarista, Olga (36) zpěvačka a syn František (9) nadějný bubeník. Dcera Karolína (7) je jistě brzy doplní také. Na statku se vstává brzo a obstarávají se nejdříve koně, které zde chovají, a o které se stará zejména Olga. Jak to všechno zvládne Vašek sám, když nikdy ani nezapínal myčku a nebyl s dětmi bez ženy? Bude bez mámy doma sranda, jak si myslí Fanda?

Na obou stranách se tatínci rozhodli s dětmi vyrazit na houby. Kde bude jídlo z lesa k večeři a kde děti vezmou zavděk špagetami s kečupem? Aby se městské děti podívaly na vesnici, naplánovali si tatínci společné spaní ve stanu u domku Václava a Olgy. Malá Míša je nadšená z rajtování na koni Blackovi, Péťa si zase zkusí poprvé zabubnovat. Michal si ale musí zvyknout, že na hospodářství snídají nejdříve zvířata, pak teprve lidi. S Vaškem je ale ve shodě, že ve dvou se to lépe táhne. A především s ženou po boku.  

Koho musí při večerním ohni nejvíce hlídat? Stihne Michal poprvé připravit vlastní kynutý knedlík jako překvapení pro Radku? A proč Vašek najednou leští postroje na koně?

Sledujte show Táta na plný úvazek již v pondělí 12.12. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles