Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táta na plný úvazek - 19.12. 2016

19. 12. 2016 | Televizní tipy
Péče o malé děti znamená plné pracovní nasazení a neustálou pozornost. Co se stane, když maminky přenechají děti i dům svým partnerům a vyrazí na dámskou jízdu k moři? Celou domácnost musí zvládnout tátové. A to leckdy opravdu není hračka! Aby tuto zkoušku zvládli muži se ctí, musejí se z nich stát tátové na plný úvazek. Jak to dopadne, uvidí diváci v posledním díle stejnojmenné show televize Prima již v pondělí 19.12. 2016 ve 21.35.

Táta na plný úvazek - 19.12. 2016:


I tentokrát diváci poznají dva táty, kteří se týden budou sami starat o své děti i domácnost. Žádná idyla to ale nebude. Na obou stranách je totiž dětí jako smetí. Švagři Láďa z Tanvaldu a Martin z Velkých Hamrů mají každý 4 děti, a to rozhodně není málo. Obzvlášť v případě Martina je starost o dva páry dvojčat náročná. A zatímco v sychravém počasí budou tátové vytížení na plný úvazek, jejich ženy, sestry Dominika a Simona, si odpočinou na ostrově Kypr. Poradí si Láďa se všemi dvojčaty? Zvládne Martin chaotický režim svých dětí a velké nároky na úklid bytu, které má jeho žena? 

Táta na plný úvazek - 19.12. 2016Vladimír Marek (31) žije s Dominikou Libánskou (29) v bytě 3+1 v Tanvaldu. Přestože mají spolu 4 děti, dvakrát dvojčata, nejsou manželé. Láďa jako řidič rozváží pečivo již od 2 hodin ráno. Přes den pak chodí na různé brigády, aby rodinu zaopatřil. Dominika tak na práci i děti Kristýnku (8), Natálii (8), Theodoru (7 měsíců) a Tobiáše (7 měsíců) zůstává sama. Láďa si nedovede ani představit, kolik starostí Dominika přes den má. On sám si totiž děti moc neužije.

Skladník Martin Fojt (31) a jeho žena Simona (33) žijí ve Velkých Hamrech v bytě 3+1 společně se syny Martinem (4), Ondřejem (10), Josefem (13) a dcerou Simonou (8). Zorganizovat život dětí není nic jednoduchého. Vstávání, škola, kroužky, večeře, uspávání… Navíc podle maminky pořádek prostě musí být. Vysavač a koště tak musí mít Martin každý den v ruce.

Děti vyžadují neustálou pozornost, a navíc mají stále hlad. To si asi Láďa neuvědomil, když říkal, že mu začíná dovolená. Martin se naopak řídí heslem, rozděluj a panuj, dětem tak přidělí práci při pečení buchty. Láďa si zatím při dětech nevypil ještě ani teplé kafe a Martinovi zase pro samou práci vydrží pivo docela dlouho. Tátové si proto vymyslí společné nakupování, doufají, že si aspoň chvilku popovídají, jak to dělají jejich ženy. Láďa na tom i vydělá, protože Martin mu hlídá jedno z menších dvojčat, a navíc to víc ubrečené – Tobiáše.

Martin chce připravit jitrnice a jelítka, jak je dělá se Simonou. A pomoct mu má švagr Láďa, který dorazí i s dětmi. V nevelkém bytě tak bude ještě víc těsno. Na hlídání si tatínci proto pozvou raději kamarádku. Je možné, aby byl Láďa i přes starost o děti a domácnost znuděný, jak sám říká? Musí přece sprintovat, aby zajistil potřeby všech svých dětí. Zkouškou bude i společný výlet na chalupu, v balení a organizování výletů jsou přebornice jejich ženy. Jak to zvládnout oba tatínci a jejich dohromady osm dětí?

Sledujte show Táta na plný úvazek již v pondělí 19.12. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles