Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvoje tvář má známý hlas: Už v sobotu startuje první díl čtvrté řady!

2. 09. 2017 | Televizní tipy
Nejúspěšnější zábavná show posledních let Tvoje tvář má známý hlas, která trhá rekordy ve sledovanosti, se už v sobotu večer vrací na obrazovky se svojí čtvrtou řadou. Diváci budou každý týden sledovat vystoupení Leony Machálkové, Tomáše Matonohy, Anety Krejčíkové, Dalibora Gondíka, Bereniky Kohoutové, Jana Maxiána, Jitky Boho a Jana Kopečného, kteří se představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby a budou soutěžit o finanční výhry pro dobročinné účely.

V porotě diváci uvidí osvědčené porotce Jakuba Koháka, Janka Ledeckého, novou posilou se stane Aleš Háma. Hereckým koučem bude oblíbený herec Martin Dejdar. Diváci se mohou těšit i na několik překvapení. V jednom dílu usedne do poroty světově známý host. Půjde o půvabnou supermodelku Karolínu Kurkovou. V první epizodě navíc na diváky čeká speciální číslo, ve kterém uvidí účastníky předchozích řad s hitem od Backstreet Boys.

Tvoje tvář má známý hlas: Už v sobotu startuje první díl čtvrté řady!Šikovný tým maskérů měl v prvním dílu nové řady nejvíce práce s proměnami Leony Machálkové, Honzy Maxiána a Dalibora Gondíka, kteří strávili v maskérských křeslech nejvíce času. Vzhledem k velkému horku, které za letního počasí ve studiu panuje, musel Honza Maxián o pauzách svou masku „odvětrávat“ a utírat pot, který se pod latexem hromadil.

Po třech řadách dostal moderátor pořadu Ondřej Sokol zbrusu nové prostředí za scénou u výtahu, který dopravuje soutěžící na jeviště. Nový dechberoucí a moderní design scénografa Marka Hollého se skládá z 60 m2 speciálního zrcadlově lesklého černého lamina. Vše je doplněno několika LED pásy.    

Velkolepá show Tvoje tvář má známý hlas startuje v sobotu 2.9. 2017 ve 20.20 na Nově.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !