Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tým Kriminálky Anděl čeká případ falešných policistů

30. 05. 2011 | Televizní tipy
Úspěšný seriál z prostředí pražské kriminálky pokračuje netradičním případem! Do čela vyšetřovací party se po těžkém postřelení vrátil šéf Martin Stropnický. Sestava týmu Kriminálky Anděl je tak opět kompletní a připravena odhalit síť falešných policistů.

Členy týmu Kriminálky Anděl čeká vyšetřování zapeklitého případu! Pražská kriminálka v čele s Martinem Stropnickým, který se po čase vrátil zpět na post šéfa, dostane na stůl případ odcizení několika platebních karet a následného neoprávněného vybrání konta.

Ve stejný den je jedna z okradených žen nalezena mrtvá u pražské výpadovky! Náhoda? Nebo chladnokrevně promyšlený trestný čin?

„U epizody Podraz jsme se inspirovali reálným kriminálním případem z 80. let, v němž se několik mladíků vydávalo za policisty. Své oběti si zvali do Bartolomějské ulice v Praze, proslulé krutými výslechy StB. V imitované vyšetřovně pak vyslýchané okradli a zmizeli,“ vysvětluje dramaturg Kriminálky Anděl Tomáš Feřtek. „Tento motiv jsme pak přenesli do dnešní doby a využili stále rostoucích případů odcizení platebních karet,“ dodává.

Časté krádeže platebních karet potvrzují i statistiky Policie České republiky. Za rok 2010 bylo evidováno přes osm tisíc případů neoprávněného držení platební karty. Jak si s případem falešných policistů a krádeží karet poradí tým vyšetřovatelů Kriminálky Anděl?

Epizodu Podraz odvysílá TV Nova v pondělí 30. května 2011 ve 21:10


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !