Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Utáhne Emanuele Halinu Pawlowskou na vařené nudli?

11. 10. 2009 | Televizní tipy

Za doprovodu příjemné hudby vám Emanuele se svým jižanským šarmem a pohodovým přístupem ukáže, jak se dělají pravé italské těstoviny (pasta). Čekají nás domácí tagliatelle s klobáskou, špagety carbonara a spousta dalších dobrot. Za Emanuelem Ridim se přijede podívat i spisovatelka Halina Pawlowská, která se již od dětství ráda nechává překvapovat jídlem. Pasta S Italem v kuchyni v neděli 11. října v 18.00 na Primě!


Lásku k jídlu v Halině od dětství budoval otec, který předstíral, že vede dcerku na procházku, ale přitom s ní dělal kulinářskou túru po Praze. Ukazoval jí, co mají v jakém lahůdkářství nejlepšího, a ona se už těšila, čím ji otec příště zaskočí. Protože nejpevnější citový vztah je prý láska k jídlu.
Nedělní vaření s Emanuelem Ridim pokračuje lehkým zdravým předkrmem – antipastou.


s-italem-v-kuchyniRajčata plněná tuňákovou omáčkou začínají přípravou domácí majonézy. Je rychlá a vynikající, má neopakovatelnou chuť. Na toto zdravé a oku lahodící jídlo můžete prý bez obav pozvat i svoji tchyni. Těšte se na špagety s olivovým olejem, česnekem a feferonkami, které představují základní jídlo italské kuchyně, i na špagety carbonara.

Emanuele je připravuje bez smetany, stačí mu jen slanina, čerstvá vejce a parmazán. Tento pokrm si získal pro svou výživnost velkou popularitu po druhé světové válce. Na domácí tagliatelle s klobáskou si Emanuele udělal široké nudle na strojku sám, ale mohou se samozřejmě i koupit. Při třetí ochutnávce již Halina volala ne, ale Emanuele ji utáhl na své al dente vařené nudli do třetice.

Olivový olej je v italské kuchyni nepostradatelný, diváci i spisovatelka poznají několik druhů tohoto blahodárného gastronomického elixíru a dozvědí se jeho nejlepší využití. Ze sto kilo oliv se připraví asi 17 litrů oleje. Pasta S Italem v kuchyni v neděli 11. října v 18.00 na Primě!


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Utáhne Emanuele Halinu Pawlowskou na vařené nudli?:

Utáhne Emanuele Halinu Pawlowskou na vařené nudli?
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc se mi tento pořad líbí, dívám se pravidelně a má dobré recepty.
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy jsem to neviděla.
Obrázek uživatelky
profil
koukám pravidelně ,super rychle recepty a on je děsně sympatický
Obrázek uživatelky
profil
Moc se mi tento pořad líbí,má to spád-vtip a šarm,opravdu skvělé recepty ❣
Obrázek uživatelky
profil
je dobrý
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles