Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už dost šéfe 27.11. 2013

27. 11. 2013 | Televizní tipy
Další Zdeňkův návrat zavede diváky do Moravské Třebové a restaurace Excalibur. Na námětí se zeptá tří půvabných slečen, zda restauraci znají, a když mu odpoví, že ano, že tam byly dokonce na obědě, ale že by měly být větší porce, odejde zjistit, jak to ve skutečnosti tedy je…

Už dost, šéfe - 27.11. 2013:


V restauraci užasne nad jídelním lístkem, který mu nabízí husí krev – tu podle svých slov Zdeněk od dětství nejedl. Objednává si tedy tento předkrm, dále husí kaldoun, husí krky, husí prsa se švestkovou omáčkou, a aby nejedl jen samé husí maso, chce ještě kuřecí prsa. V podstatě je se vším spokojen, takže kuchaře trochu napíná a užívá si to, že mají z jeho názorů strach: „To je dobře, že se bojíte, protože vám záleží na tom, co uslyšíte!

Už dost šéfe 27.11. 2013A tak se nakonec tři kuchtíci v pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 dozvědí, že jejich jídlo potřebuje jen trochu dotáhnout. Společně tedy vyladí husí krev a husí steak, který Zdeněk připraví s červeným zelím místo s grilovanou zeleninou. Po návštěvě u jednoho z bývalých kuchařů Excaliburu, který na Zdeňkovu radu zvládl jednu svou složitou životní situaci, Zdeněk Moravskou Třebovou spokojeně opouští a zanechává tam místo sebe nálepku se dvěma hvězdičkami.

Diváci jistě vzpomínají na českého kuchaře Romana a jeho německou partnerku Sabrinu, kteří se v Bavorsku snaží o dobrou gastronomii – Zdeněk se ve svém pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 dojede na vlastní oči přesvědčit, zdali třeba není zase hostům podáván pangasius místo lososa… Na první pohled je Wirtshaus in der Pupplinger Au upravený a má krásně nazdobenou fasádu, která nadchne Zdeňkovu manželku Zdeničku – tu má totiž společně s jejím synem Martinem tentokrát na výletě s sebou. Na jídelním lístku je udiví veganská jídla.

Po ochutnání veganských kuřecích stehen, Zdenička s Martinem raději odcházejí do pohádkového lesa a Zdeněk do kuchyně. Tam mu německý kuchař vysvětlí, že když někdo přestává jíst maso, chce jídlo, které jako maso bude aspoň vypadat… Zdeňkův výraz napoví, co si o této věci myslí, a bohužel bude více věcí, které ho nejen nenadchnou, ale docela zklamou. Na druhou stranu některá jídla umí Roman a jeho kuchaři opravdu výtečně.

Že by v Bavorsku přibyla další hvězdička, k tomu asi nedojde. Ale udrží si dvě hvězdičky, které dostali minule? Zůstane jim vůbec nějaká, nebo bude Roman opět na začátku? A jak pomohl Zdeněk změnit život kuchaře Jirky z Moravské Třebové? To uvidíte v pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 .

Sledujte nový pořad Už dost, šéfe! opět ve středu 27.10. 2013 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už dost šéfe 27.11. 2013:

Už dost šéfe 27.11. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle