Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí

23. 06. 2018 | Televizní tipy
12. díl nového seriálu V.I.P vraždy nese název „Dokud nos smrt nespojí“ a uvidíte jej 23.6. 2018 od 20:15 na Primě. Brutální vrah zfetovaný nebezpečnou čínskou drogou útočí do třetice a tentokrát je s prokousnutým krkem nalezený taxikář v odstaveném taxíku za městem. Zvěřinovo svědectví nasměruje vyšetřovatele na vysloužilého drogového dealera Kokeše a jeho nové zlaté zuby. Klaudie konzultuje na případu a zároveň dopisuje svou poslední knihu, a tak víc než obvykle dává prostor svým fantaziím.

Událostí je pro všechny Sochorova svatba. Beran zůstává soustředěný na případ i přes veškerá rozptýlení včetně šokujícího odhalení identity svého otce. Na pachatele navede své kolegy doktor Šťovíček díky své traumatické zkušenosti u zubaře a k jeho odhalení přispěje také Klaudie, která v nebezpečné konfrontaci s psychopatickým vrahem zůstane úplně sama.

V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojíNa koho čeká nový začátek a na koho pitevní stůl? Kdy může pepřový sprej zabíjet? Podaří se Beranovi a jeho kolegům dopadnout Dragouna? Co je ještě skutečnost a co Klaudiina autorská fantazie?

O seriálu V.I.P. vraždy:


ČR 2017. Režie: J. Bártů. Hrají: S. Norisová, P. Děrgel, J. Dvořák, M. Vladyka, J. Révai, M. Myšička, J. Hána, J. Stryková, D. Morávková, J. Škvrna, O. Navrátil, Z. Žádníková, O. Vlach, P. Vitázková, J. Sedláčková, T. Měcháček, R. Zach a další.

12. díl druhé řady seriálu V.I.P. Vraždy
uvidíte v sobotu 13.6. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí:

V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí
V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí
V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí
V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí
V.I.P. Vraždy - 12. díl - Dokud nos smrt nespojí
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !