Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová

29. 08. 2020 | Televizní tipy
V novém seriálu Sestřičky Modrý kód, jehož první díl uvidí diváci televize Prima už tuto sobotu ve 20:15, si zahraje i biatlonistka Gabriela Koukalová. Pro českou biatlonovou královnu je to první větší herecká zkušenost. Role v seriálu ji navíc přivedla do míst, na která už chtěla zapomenout…

Návrat do míst, kde potila krev, a setkání se svým seriálovým Já. I tak by se dalo popsat úterní natáčení seriálu Sestřičky s Gabrielou Koukalovou. Zahrála si samu sebe v čase své aktivní biatlonové éry a setkala se s herečkou, jejíž seriálová postava je inspirovaná životním příběhem Koukalové. „Je to moje první větší herecká zkušenost, první s dialogy.

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela KoukalováA musím říct, že je to zajímavé řemeslo, díky kterému si člověk může vyzkoušet mnoho profesí. Já jsem byla zvyklá na monotematické činnosti, herectví je v mých očích proto hodně zajímavé. Kdyby přišla nějaká další nabídka, asi bych ji neodmítala,“ přiznala Gabriela Koukalová po prvním natáčecím dni.

Ten se odehrál v místech, které velmi dobře zná – v tréninkovém středisku biatlonistů v Jablonci nad Nisou. „Tady jsem zažila spoustu těžkých i hezkých chvil. Od dvou let jsem se tu učila lyžovat. Jen co jsem se naučila chodit, naši mě tu zkoumali, jestli jsem vhodný adept na lyžování. Před třemi lety jsem si řekla, že sem už v životě nevkročím. Je to poprvé, co jsem se sem dostala od konce kariéry,“ přiznala Koukalová v pořadu Showtime na Primě.

Životní příběh Gabriely Koukalové byl přitom inspirací tvůrcům Sestřiček pro vznik postavy Andy, mladé nadějné biatlonistky, jejíž představitelkou je patnáctiletá Amélie Pokorná. Talentovaná herečka kvůli roli podstoupila tvrdou přípravu na kolečkových lyžích pod vedením Michala Šlesingera. „Je to strašně těžké. Už dvakrát jsem se vysekala tak, že mám na nohou jizvy. První dny tréninku byly strašně náročné, trénovali jsme za každého počasí, v dešti, v zimě, ve vedru,“ vzpomíná na těžké začátky Amélie, seriálová dcera Adély Gondíkové a Petra Vaňka, skutečná dcera herečky Lucie Zedníčkové a producenta Víta Pokorného.

Setkání s předobrazem její seriálové postavy bylo pro půvabnou mladou herečku splněním snu. „Je to pro mě velká čest, ale i stres. Přece jenom tvářit se jako dokonalá biatlonistka, když tu skutečnou máte za zády, není jednoduché. Ale moc si vážím toho, že jsem se mohla s Gabrielou Koukalovou potkat, je skvělá, pomáhala mi,“ přiznává Amélie Pokorná, která hned v prvním díle předvede ukázkovou jízdu.

První díl seriálu Sestřičky přinese televize Prima už v sobotu 29. srpna ve 20:15, další díly pak každé pondělí a středu ve stejném čase.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová:

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová
V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová
V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka