Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V televizi se objeví nový seriál Cukrárna

25. 09. 2009 | Televizní tipy
15. září nedaleko Kavčích hor padla první klapka 13-ti dílného seriálu Cukrárna, který podle scénáře Jana Míky, točí pro ČT Dušan Klein.

Čtěte také: Poslední klapka seriálu Cukrárna

Čiperná sympatická důchodkyně Bláža Kohoutová navštíví jednoho dne malou cukrárnu, kde se seznámí s její poněkud zoufalou majitelkou Radkou. S kamarádkami Danou a Olinkou se pokouší zachránit nejen krachující cukrárnu, ale i manželství a rodinu majitelky. I v těch nejdramatičtějších situacích vítězí nadhled tří zkušených babiček, které si za všech okolností vědí rady.

Radka Sladká je majitelkou malé cukrárny u hřbitova v Praze. Má tři děti: dospívající zamilovanou dceru Ivanku a dva malé rošťáky fotbalisty a k tomu navrch manžela Františka, kterého zajímá jenom středověk. Je na všechno sama a tak něco občas zanedbává. Momentálně to vypadá, že bude muset svou cukrárnu pronajmout, aby se mohla naplno věnovat rodině.

V televizi se objeví nový seriál CukrárnaJednoho dne k ní přijde na dort roztomilá trojice důchodkyň: Bláža, Dana a Olga. Když si zákaznice oprávněně stěžují na kvalitu obsluhy i zákusků, netuší ještě nikdo z nich, jak se změní osudy všech čtyř žen po tomto náhodném setkání. Blážina rodina totiž právě odjela na dlouhodobý pobyt v USA a babička, zvyklá starat se o všechno a o všechny, najednou neví, co si počít. Neumí žít se samotou. Svým životním optimismem, energií a elánem strhne Bláža k aktivitě nejen své kamarádky Danu a Olgu, ale rázně vstoupí i do fungování cukrárny a rodiny zoufalé Radky. I v těch nejdramatičtějších situacích vítězí nadhled tří zkušených babiček, které si za všech okolností vědí rady.

Třináctidílný rodinný seriál napsal zkušený seriálový autor Jan Míka a jeho režisérem je další zkušený tvůrce Dušan Klein. V roli energické a milé babičky Bláži se na televizní obrazovky vrací oblíbená Iva Janžurová, její poněkud vrtošivé kamarádky Danu a Olgu hrají Naďa Konvalinková a Jana Štěpánková. Majitelkou cukrárny je Veronika Žilková a jejím manželem Jan Hrušínský. Kromě nich v seriálu hrají například Luba Skořepová, Simona Stašová, Eva Holubová, Jana Šulcová, Jitka Čvančarová, Václav Postránecký, Jan Přeučil, Antonín Navrátil, Bořivoj Navrátil, Jan Dolanský, Filip Tomsa, Miroslav Táborský, Bohumil Klepl. Filmaři mají před sebou ještě 130 natáčecích dnů, skončit natáčení by tak měli na jaře příští rok. Na podzim by se pak mohl objevit ve vysílání.

Čtěte také: Poslední klapka seriálu Cukrárna

Zdroj: Česká televize

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V televizi se objeví nový seriál Cukrárna:

V televizi se objeví nový seriál Cukrárna
V televizi se objeví nový seriál Cukrárna
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
fajn, že nečakáme iba na brazílske
Obrázek uživatelky
profil
tesime se tak šup šup!
Obrázek uživatelky
profil
jsem zvědavá, jak bude nový seriál vypadat.Předešlé Náměstíčko atd. se mi moc líbiloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se moc těším. Budeme se doma určitě koukat.SmajlíkSmajlíkMám ráda český seriály.
Obrázek uživatelky
profil
v poslední době nebylo moc v televizi na co koukat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda