Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Václav Vydra má novou profesi

17. 09. 2010 | Televizní tipy

Herec Vašek Vydra miluje a chová koně. Což není žádná senzace, každý to ví. Svou vášeň však obohatil o zajímavou novinku. Uhádnou jeho kolegové, že proti nim usedl právě Vašek? A odhalí jeho novou profesi? Oblíbený herec ale nebude jedinou celebritou, která potrápí mozkové závity a intuici hadačů. Eva Holubová, Tomáš Matonoha, Iva Kubelková a Bob Klepl budou ve druhém kole tipovat tajemství dalšího známého hosta.

Do pořadu Hádej, kdo jsem! přijde mág a iluzionista Pavel Kožíšek, aby na sebe „práskl“ jeden docela delikátní komplex, který trápí muže malého vzrůstu. Kromě moderátora Petra Vondráčka málokdo ví, že mág Pavel Kožíšek vystudoval Filozofickou fakultu a pyšní se titulem PhDr. Kouzlit začal už na základní škole a veřejně vystupuje od roku 1986. V roce 1991 získal v Praze na mistrovství republiky první místo a následně i televizní zkušenosti. Již během studií na vysoké profesionálně vystupoval na mnoha evropských scénách, dlouhodobě pak především v Japonsku. V roce 1995 tam na světovém festivalu vyhrál jednu z cen a o rok později se stal ve stejné soutěži mistrem světa. Tím ale přehlídka jeho kouzelnických úspěchů zdaleka nekončí... Se slavnějším kolegou Davidem Copperfieldem má kromě kouzlení společnou ještě jednu věc. Uhádnete, o co jde? Nemusíte! Když se budete dívat na pokračování pořadu Hádej, kdo jsem! v nových dekoracích a v režii Jiřího Adamce, dozvíte se to.

 

Herec Václav Vydra už v „Žižkově kole“ kdysi byl a krátce působil i jako člen poroty. V současné době můžeme jeho hlas slyšet z obrazovky Primy při sledování zábavné kulinářské show Prostřeno!, pro kterou se svou životní partnerkou Janou Bouškovou namlouvá ironické a vtipné komentáře. Syn herců Dany Medřické a Václava Vydry staršího hraje v Divadle na Vinohradech, kde už účinkovali jeho rodiče a dědeček. Václav Vydra je již třetím a hrdým nositelem tohoto slavného jména. Potomek hereckého klanu je muž mnoha zájmů, hlavně sportovních. Hrál tenis, provozoval jachting, lyžování, windsurfing, cyklistiku, kulečník. Rád cestuje, chová psy a koně, střílí na asfaltové terče. Každoročně pořádá Memoriál generála Custera. I letos se před pár dny odehrál na Vysočině. Jde o manévry na koních v uniformách americké kavalerie. Zkoušel podnikat, což mu ale nevyšlo. Také vydal knížku o své matce. Jak to ten Václav všechno zvládá? Národ si  však herce pamatuje především z jeho komediálních rolí a z pohádek.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !