Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařte jako šéf od 23.5. 2013 na Prima family

23. 05. 2013 | Televizní tipy
Zajímají vás základy řemesla, suroviny a správná technika vaření? Inspirujte se praktickými radami Zdeňka Pohlreicha, a pozdvihněte tak své kuchařské schopnosti. Nenechte si ujít premiérový díl pořadu Vařte jako šéf! již příští týden ve čtvrtek 23.5. 2013 ve 21.30 na Prima family.

Vařte jako šéf – 23.5. 2013:


Chuť vařit by byla, ale při pohledu na cokoli složitějšího než čaj vás přejde? Nebo máte odvahu zkoušet, co dovedete, jenže výsledek nikdy nevyjde tak, jak recepty slibují? V obou případech je pro vás nový pořad Zdeňka Pohlreicha Vařte jako šéf! jako dělaný!

Vařte jako šéf od 23.5. 2013 na Prima familyNejrespektovanější kuchař několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Víte, že mu můžete sakra věřit! Budoucí šéf musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti. Zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, jež pozvednou vaše kuchařské schopnosti.

V show Vařte jako šéf dostanete tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, grilování, saláty a moderní lehkou kuchyni dostanou tři mladí učni od Zdeňka Pohlreicha užitečné informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Bude jenom na nich, jestli je dokážou využít a pozdvihnou své kuchařské schopnosti na profesionální úroveň. Vy se můžete inspirovat s nimi.

Zdeněk Pohlreich


Nejrespektovanější český šéfkuchař a gastronom nasbíral bohaté zkušenosti v zahraničí. Na konci 80. let emigroval a stal se šéfkuchařem nejdříve v Nizozemsku a poté v Austrálii. Po návratu do České republiky postupně vedl několik předních restaurací. Od roku je šéfkuchařem Café Imperial a zároveň vlastní restauraci Divinis. Na televizní obrazovce se proslavil díky pořadům Ano, šéfe! a Šéf na grilu. Nepřehlédnutelný je také díky tomu, že si nebere servítky a naplno říká, co si myslí. Vždy nazývá věci pravými jmény.

Jakub Laštuvka


Pětatřicetiletý sympaťák je nejstarší z trojice učňů. Je mladým otcem a věčným pohodářem. Vyučil se v oboru kuchař-číšník a má za sebou více než desetiletou praxi u nás i v zahraničí. Je energický a živý jako uragán. Neustále něco komentuje a jeho hlášky jsou zdrojem zábavy. Ze Zdeňka má ale respekt.

Tereza Pantůčková


Pětadvacetiletá kamarádská Tereza má ke kuchařce z povolání docela daleko. Vystudovala vysokou školu a stala se inženýrkou geoinformatiky. Díky tomu se mimo jiné podílela na vzniku map pro Akademický atlas českých dějin. Její skutečnou vášní je ale vaření, které miluje. Protože to s ním myslí vážně, hladově hltá každé Zdeňkovo slovo a všechno si pečlivě zapisuje.

Jakub Zíma


Dvacetiletý Jakub je nejmladší z trojice učňů. Je citlivý, upřímný a nedávno se vyučil kuchařem. Chtěl se jím stát už od dětství. Jeho vzorem se stal otec, který je řezníkem. Jakub mu rád pomáhal s přípravou pokrmů a už od 12 let se snažil sám vařit. Zdeněk se sice snaží k Jakubovi přistupovat s otcovským citem, ale nic mu nedá zadarmo.

Nová zábavná a naučná show Vařte jako šéf již od 23.5. 2013 na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super, pokud bude čas, ráda budu sledovat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles