Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na Primě

6. 03. 2016 | Televizní tipy
FTV Prima startuje v neděli 6. 3. nový hobby pořad VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ, který volně navazuje na tradici oblíbeného Receptáře prima nápadů. Role hlavního moderátora se zhostí herec Václav Postránecký, který divákům každé nedělní poledne uvede tři zajímavé hosty ve studiu a nabídne tři reportáže. Ve stejný termín se vrací na obrazovky i divácky oblíbený pořad Vychytávky Ládi Hrušky.

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ nabídne divákům osvědčené rady, trendy, sezónní tipy pro zahrádkáře, chovatele i kreativní nadšence. Kromě odborníků, zahrádkářů a milovníků ručních prací bude mít v pořadu svoji rubriku také Václav Větvička, český botanik a popularizátor vědy.

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na PriměTěší mě, že se mohu pokusit navázat na tradici divácky populárního pořadu Přemka Podlahy, jehož práce si velmi cením. Práce na pořadu mě velmi baví, díky natáčení se potkávám se zajímavými lidmi, kteří mě obohacují o nové poznatky,“ říká Václav Postránecký. Hned v prvním dílu se diváci budou moci dozvědět mnoho zajímavých věcí: „Mimo jiné si ukážeme, jak se po přezimování postarat o pelargonie a fuchsie, poradíme těm, kteří přemýšlejí o chovu králíků, anebo dáme tip kreativním duším na zajímavou jarní dekoraci,“ dodává. V druhém dílu se diváci mohou přiučit, na co myslet při plánování zahrady nebo se dozvědět, jak vypěstovat hlívu ústřičnou v domácích podmínkách.

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ nebude jediným nedělním hobby magazínem. „Milovníci hobby tematiky se v nedělní poledne mohou těšit hned na dva po sobě jdoucí pořady. Po zimní pauze se opět na obrazovku vrací vynalézavý kutil Láďa Hruška s divácky oblíbeným pořadem Vychytávky Ládi Hrušky,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Diváci se opět dočkají praktických vychytávek všeho druhu, stejně tak i Láďových osvědčených receptů. Tento rok s sebou pořad ale přináší i novinky. Do Vychytávek Ládi Hrušky přibude nová rubrika „Rodinné stříbro na talíři“, ve kterém diváci Láďovi představí své nejlepší rodinné recepty. A to stále ještě není vše. „Diváci se budou moci zapojit do pátrání, jehož cílem je najít největšího a nejšikovnějšího českého kutila,“ doplňuje Roman Mrázek.

Váš prima receptář - 6.3. 2016:


Kromě Václava Postráneckého se diváci mohou těšit na setkání s oblíbeným botanikem, Václavem Větvičkou, který bude trpělivě odpovídat na diváckou korespondenci. O tom, jak se po zimě nejlépe postarat o zchřadlé pelargonie a fuchsie, nám poví jejich pěstitelka Veronika.

Tvořivé duše jistě potěší návod na výrobu veselých ptačích budek, které krásně prosvětlí domov. Podíváte se také do světa zvířat – pokud jste někdy uvažovali o chovu králíků, mnoho zajímavého o nich a jejich chovu se také dozvíte v prvním dílu pořadu. Simona vám poví víc o letničkách vhodných k sušení.

Od ní se dozvíte, kdy a jak je správně vysazovat, a uvidíte také různé možnosti jejich aranžování. Na své si přijdou i milovníci vína. Vypravíte se s námi na vinici a můžete si ověřit, zda znáte všechno o vinné révě – od zakládání kmínku, stříhání, péče před sezonou, až po vyvazování.

Nový pořad VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ startuje již 6.3. 2016 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na Primě:

VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na Primě
VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na Primě
VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ od 6.3. 2016 na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !