Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vášně Daniela Hůlky

20. 02. 2010 | Televizní tipy

Kdo je muž s úžasným životopisem? Napovíme, že je to krásný vysoký chlap s dlouhými vlasy do ohonu. Jeho vášní jsou motorky, koně a cestování. Procestoval skoro celou Himálaj. Nebyl jen v Tibetu. Stíhá vystupovat v několika muzikálech a ještě má široký okruh zájmů.

Zpěvák kdysi také létal v malém jednomotorovém letadle, v poslední době ale propadl jachtaření. Do vysílání přišel v námořnickém tričku a zavzpomínal na posádku, s níž oslavil v Chorvatsku silvestr na jachtě. Nenechte si ujít Hádej, kdo jsem! s Danielem Hůlkou ve 20.00 na Primě.

 

Zpěvák se narodil 1. června 1968 v Praze. Absolvoval na konzervatoři u profesora Jankovského obor operní zpěv. Zpíval v divadlech v Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, hostoval také v Národním divadle. Pak uspěl v konkurzu na hlavní roli v původním českém muzikálu Dracula, kde alternoval s Danielem Landou. Téměř přes noc se stal hvězdou, jeho kariéra v roce 1995 odstartovala jako raketa. V roce 1997 získal stříbrného Českého slavíka, o rok později zlatého. Na krátkou dobu tedy sesadil z trůnu Karla Gotta. Jeho první sólové album produkoval v roce 1997 Karel Svoboda, který byl rovněž autorem dalšího úspěšného muzikálu Monte Christo, kde se zpěvák s mužným basem opět zhostil hlavní role. V Troškově filmové pohádce Z pekla štěstí si zahrál krále Brambase. Na své narozeniny se v roce 2002 oženil s tanečnicí Libuškou Haraštovou, ale manželství trvalo jen krátce. Zpěvák zažil útlum kariéry a prožil období, kdy plnil stránky bulváru.

Nyní je již opět ve formě a pilně zkouší roli barona Prášila, kterého si brzy zahraje ve stejnojmenném muzikálu. Na konci pořadu Hádej, kdo jsem! diváci uslyší písničku z chystaného představení.

 

Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !